Nabeschouwing Bulgarije - Noorwegen (1-0) || UEFA Nations League 2018

Zondag 9 september 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Bulgarije het zondag 9 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Noorwegen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Bulgarije - Noorwegen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Noorwegen (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Bulgarije en Noorwegen is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bulgarije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Vasilev, waarmee Bulgaria met 1-0 de leiding nam. In de 88e minuut kreeg H. Nordtveit van Norway voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Norway de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor Bulgarije de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bulgarije - Noorwegen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Noorwegen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor I. Popov Bulgaria
37' Gele kaart Norway Gele kaart voor B. Johnsen Norway
47' Gele kaart Norway Gele kaart voor M. Henriksen Norway
46' Wissel Norway Wissel A. Sørloth voor B. Johnsen Norway
46' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor M. Raynov Bulgaria
50' Wissel Bulgaria Wissel R. Vasilev voor M. Raynov Bulgaria
58' Gele kaart Norway Gele kaart voor S. Berge Norway
59' Doelpunt Bulgaria Doelpunt R. Vasilev Bulgaria 1-0
62' Wissel Norway Wissel I. Fossum voor S. Johansen Norway
73' Wissel Bulgaria Wissel I. Goranov voor K. Despodov Bulgaria
78' Wissel Norway Wissel O. Selnæs voor S. Berge Norway
79' Gele kaart Norway Gele kaart voor H. Nordtveit Norway
82' Wissel Bulgaria Wissel K. Malinov voor B. Kraev Bulgaria
88' Tweede gele kaart Norway Tweede gele kaart voor H. Nordtveit Norway
94' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor P. Iliev Bulgaria
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Noorwegen
Opstellingen Bulgarije - Noorwegen
De opstellingen van Bulgarije en Noorwegen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bulgarije gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Noorwegen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bulgarije - Noorwegen

Bulgarije en Noorwegen spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bulgarije en Noorwegen elkaar treffen in de UEFA Nations League.