Nabeschouwing Bulgarije - Slovenië (1-1) || UEFA Nations League 2018

Maandag 19 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Bulgarije het maandag 19 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Bulgarije - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Slovenië (1-1)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Bulgarije en Slovenië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door G. Ivanov, waarmee Bulgaria met 1-0 de leiding nam. Slovenia kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Zajc, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bulgarije - Slovenië 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor R. Bezjak Slovenia
57' Wissel Slovenia Wissel J. Bijol voor A. Derviševič Slovenia
59' Wissel Bulgaria Wissel R. Vasilev voor S. Kostov Bulgaria
64' Wissel Bulgaria Wissel G. Ivanov voor N. Dimitrov Bulgaria
68' Doelpunt Bulgaria Doelpunt G. Ivanov met assist van S. Popov Bulgaria 1-0
71' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor S. Popov Bulgaria
72' Wissel Slovenia Wissel R. Požeg voor B. Verbič Slovenia
73' Wissel Bulgaria Wissel P. Zanev voor S. Delev Bulgaria
75' Doelpunt Slovenia Doelpunt M. Zajc met assist van Andraž Struna Slovenia 1-1
87' Wissel Slovenia Wissel L. Štulac voor M. Zajc Slovenia
92' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Bijol Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Slovenië
Opstellingen Bulgarije - Slovenië
De opstellingen van Bulgarije en Slovenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bulgarije gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slovenië zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bulgarije - Slovenië

Bulgarije en Slovenië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bulgarije en Slovenië in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bulgarije. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bulgarije favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Slovenië slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bulgarije 1
Winst Slovenië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bulgarije op een 2e positie staat, terwijl we Slovenië terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.