Nabeschouwing Cyprus - Bulgarije (1-1) || UEFA Nations League

Vrijdag 16 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Cyprus het vrijdag 16 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Levkosía.

Via de Cyprus - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Bulgarije (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Cyprus en Bulgarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door P. Zachariou, waarmee Cyprus met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van N. Dimitrov in de 89e minuut zorgde er even later voor dat Bulgaria weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Cyprus - Bulgarije
Goals
1
1
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
17
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
96
138
Gevaarlijke aanvallen
43
116
Overtredingen
17
11
Buitenspel
2
3
Corners
1
10
Wissels
3
3
LIVE Cyprus - Bulgarije 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Cyprus Doelpunt P. Zachariou met assist van C. Kyriakou Cyprus 1-0
56' Wissel Bulgaria Wissel S. Delev voor B. Kraev Bulgaria
56' Wissel Bulgaria Wissel N. Dimitrov voor G. Ivanov Bulgaria
59' Wissel Cyprus Wissel N. Ioannou voor A. Avraam Cyprus
67' Wissel Cyprus Wissel O. Roushias voor P. Zachariou Cyprus
68' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor R. Margaça Cyprus
73' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor T. Nedelev Bulgaria
78' Wissel Cyprus Wissel V. Papafotis voor G. Efrem Cyprus
82' Wissel Bulgaria Wissel S. Kostov voor S. Slavchev Bulgaria
86' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor O. Roushias Cyprus
89' Penalty Bulgaria Penalty N. Dimitrov Bulgaria 1-1
Opstellingen Cyprus - Bulgarije
De opstellingen van Cyprus en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bulgarije zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Bulgarije

Cyprus en Bulgarije spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Al Hakim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cyprus en Bulgarije elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Cyprus 0
Winst Bulgarije 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cyprus op een 3e positie staat, terwijl we Bulgarije terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Cyprus - Bulgarije Opstelling Cyprus Opstelling Bulgarije Live Cyprus - Bulgarije Live Cyprus - Bulgarije kijken Cyprus - Bulgarije kijken Live Cyprus - Bulgarije stream Cyprus - Bulgarije Fox Sports Nabeschouwing Cyprus - Bulgarije Uitslag Cyprus - Bulgarije Statistieken Cyprus - Bulgarije UEFA Nations League 2018 Cyprus - Bulgarije wedden Cyprus - Bulgarije gokken Cyprus - Bulgarije Unibet