Nabeschouwing Cyprus - Noorwegen (0-2) || UEFA Nations League

Maandag 19 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Cyprus het maandag 19 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noorwegen. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Levkosía.

Via de Cyprus - Noorwegen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Noorwegen (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Cyprus en Noorwegen is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 0-2 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door O. Kamara, waarmee Norway met 0-1 de leiding nam. Norway vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kamara op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut moest Cyprus verder met een man minder nadat V. Sielis een rode kaart had gekregen. Het lukte Noorwegen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 90e minuut moest Norway verder met een man minder, nadat M. Elyounoussi een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Noorwegen.

Wedstrijdstatistieken Cyprus - Noorwegen
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
4
13
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
106
113
Gevaarlijke aanvallen
24
46
Overtredingen
11
22
Buitenspel
2
2
Corners
1
6
Wissels
3
3
LIVE Cyprus - Noorwegen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Noorwegen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Norway Doelpunt O. Kamara met assist van O. Elabdellaoui Norway 0-1
42' Gele kaart Norway Gele kaart voor M. Elyounoussi Norway
46' Wissel Norway Wissel M. Ødegaard voor I. Fossum Norway
48' Doelpunt Norway Doelpunt O. Kamara met assist van O. Selnæs Norway 0-2
61' Wissel Cyprus Wissel G. Efrem voor A. Avraam Cyprus
66' Gele kaart Norway Gele kaart voor O. Kamara Norway
71' Wissel Norway Wissel A. Sørloth voor T. Elyounoussi Norway
78' Wissel Cyprus Wissel G. Fylaktou voor C. Kyriakou Cyprus
80' Rode kaart Cyprus Rode kaart voor V. Sielis Cyprus
85' Wissel Cyprus Wissel A. Makris voor P. Zachariou Cyprus
90' Tweede gele kaart Norway Tweede gele kaart voor M. Elyounoussi Norway
92' Wissel Norway Wissel S. Berge voor O. Kamara Norway
Opstellingen Cyprus - Noorwegen
De opstellingen van Cyprus en Noorwegen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Noorwegen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Noorwegen

Cyprus en Noorwegen spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Vad II en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cyprus en Noorwegen elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Cyprus 0
Winst Noorwegen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cyprus op een 3e positie staat, terwijl we Noorwegen terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Cyprus - Noorwegen Opstelling Cyprus Opstelling Noorwegen Live Cyprus - Noorwegen Live Cyprus - Noorwegen kijken Cyprus - Noorwegen kijken Live Cyprus - Noorwegen stream Cyprus - Noorwegen Fox Sports Nabeschouwing Cyprus - Noorwegen Uitslag Cyprus - Noorwegen Statistieken Cyprus - Noorwegen UEFA Nations League 2018 Cyprus - Noorwegen wedden Cyprus - Noorwegen gokken Cyprus - Noorwegen Unibet