Nabeschouwing Denemarken - Ierland (0-0) || UEFA Nations League 2018

Maandag 19 november 2018 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2018 neemt Denemarken het maandag 19 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ierland.

Via de Denemarken - Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denemarken - Ierland (0-0)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Denemarken en Ierland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Denemarken dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Əliyar Ağayev niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Denemarken - Ierland
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
1
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
186
42
Gevaarlijke aanvallen
94
22
Overtredingen
7
10
Buitenspel
3
3
Corners
2
0
Wissels
3
3
LIVE Denemarken - Ierland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denemarken - Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Denmark Wissel L. Lerager voor C. Eriksen Denmark
65' Wissel Republic of Ireland Wissel R. Curtis voor A. OBrien Republic of Ireland
65' Wissel Denmark Wissel C. Gytkjær voor Y. Poulsen Denmark
65' Wissel Republic of Ireland Wissel C. Robinson voor R. Brady Republic of Ireland
78' Wissel Denmark Wissel A. Cornelius voor M. Braithwaite Denmark
80' Wissel Republic of Ireland Wissel M. Obafemi voor C. ODowda Republic of Ireland
85' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor C. Christie Republic of Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Denemarken - Ierland
Opstellingen Denemarken - Ierland
De opstellingen van Denemarken en Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denemarken gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ierland zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach
Basiselftal Ierland
# Speler Pos.
23 Darren Randolph K
2 Séamus Coleman V
20 Richard Keogh V
4 Shane Duffy V
21 Kevin Long V
3 Cyrus Christie V
12 Enda Stevens M
10 Robbie Brady M
8 Callum O'Dowda M
9 Aiden O'Brien M
13 Jeff Hendrick A
Wissels Ierland
# Speler Pos.
1 Colin Doyle K
16 Caoimhin Kelleher K
5 Darragh Lenihan V
18 M
22 Harry Arter M
17 Conor Hourihane M
6 David Meyler M
14 Callum Robinson M
7 Shaun Williams M
11 Jimmy Dunne M
19 Scott Hogan A
15 Ronan Curtis A
Voorbeschouwing Denemarken - Ierland

Denemarken en Ierland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Əliyar Ağayev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denemarken en Ierland in de UEFA Nations League vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Denemarken 0
Winst Ierland 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denemarken op een 1e positie staat, terwijl we Ierland terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Denemarken - Ierland Opstelling Denemarken Opstelling Ierland Live Denemarken - Ierland Live Denemarken - Ierland kijken Denemarken - Ierland kijken Live Denemarken - Ierland stream Denemarken - Ierland Fox Sports Nabeschouwing Denemarken - Ierland Uitslag Denemarken - Ierland Statistieken Denemarken - Ierland UEFA Nations League 2018 Denemarken - Ierland wedden Denemarken - Ierland gokken Denemarken - Ierland Unibet