Nabeschouwing Duitsland - Frankrijk (0-0) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 6 september 2018 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2018 neemt Duitsland het donderdag 6 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Duitsland - Frankrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Duitsland - Frankrijk (0-0)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Duitsland en Frankrijk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Duitsland, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Duitsland - Frankrijk
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
130
100
Gevaarlijke aanvallen
69
35
Overtredingen
13
7
Buitenspel
2
1
Corners
10
2
Wissels
2
3
LIVE Duitsland - Frankrijk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Duitsland - Frankrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Wissel Germany Wissel İ. Gündoğan voor L. Goretzka Germany
66' Wissel France Wissel O. Dembélé voor O. Giroud France
80' Wissel France Wissel N. Fekir voor A. Griezmann France
83' Wissel Germany Wissel L. Sané voor M. Reus Germany
86' Wissel France Wissel C. Tolisso voor B. Matuidi France
88' Gele kaart Germany Gele kaart voor A. Rüdiger Germany
Video hoogtepunten en samenvatting Duitsland - Frankrijk
Opstellingen Duitsland - Frankrijk
De opstellingen van Duitsland en Frankrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Duitsland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Frankrijk zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Joachim Löw
Basiselftal Duitsland
# Speler Pos.
1 Manuel Neuer K
17 Jérôme Boateng V
5 Mats Hummels V
16 Antonio Rüdiger V
4 Matthias Ginter V
18 Joshua Kimmich V
13 Thomas Müller M
11 Marco Reus M
8 Toni Kroos M
6 Leon Goretzka M
9 Timo Werner A
Voorbeschouwing Duitsland - Frankrijk

Duitsland en Frankrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Duitsland en Frankrijk elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Duitsland 0
Winst Frankrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Duitsland - Frankrijk Opstelling Duitsland Opstelling Frankrijk Live Duitsland - Frankrijk Live Duitsland - Frankrijk kijken Duitsland - Frankrijk kijken Live Duitsland - Frankrijk stream Duitsland - Frankrijk Fox Sports Nabeschouwing Duitsland - Frankrijk Uitslag Duitsland - Frankrijk Statistieken Duitsland - Frankrijk UEFA Nations League 2018 Duitsland - Frankrijk wedden Duitsland - Frankrijk gokken Duitsland - Frankrijk Unibet