Nabeschouwing Estland - Finland (0-1) || UEFA Nations League 2018

Vrijdag 12 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Estland het vrijdag 12 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Estland - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estland - Finland (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Estland en Finland is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Finland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door T. Pukki, waarmee Finland met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Finland dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Finland de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Estland - Finland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estland - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Finland Gele kaart voor T. Sparv Finland
31' Gele kaart Estonia Gele kaart voor S. Zenjov Estonia
53' Gele kaart Estonia Gele kaart voor H. Ojamaa Estonia
60' Wissel Estonia Wissel S. Luts voor S. Zenjov Estonia
61' Wissel Finland Wissel P. Forsell voor P. Soiri Finland
71' Gele kaart Finland Gele kaart voor P. Arajuuri Finland
71' Wissel Estonia Wissel A. Purje voor R. Sappinen Estonia
72' Wissel Finland Wissel G. Kamara voor R. Schüller Finland
87' Wissel Finland Wissel E. Markkanen voor J. Tuominen Finland
88' Gele kaart Finland Gele kaart voor T. Pukki Finland
88' Wissel Estonia Wissel M. Kaljumäe voor K. Vassiljev Estonia
91' Doelpunt Finland Doelpunt T. Pukki Finland 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Estland - Finland
Opstellingen Estland - Finland
De opstellingen van Estland en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estland gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Finland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Estland - Finland

Estland en Finland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estland en Finland in de UEFA Nations League vond plaats op 11 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Finland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Finland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Estland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Estland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estland 0
Winst Finland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estland op een 4e positie staat, terwijl we Finland terugvinden op de 1e plaats.