Nabeschouwing Faeröer - Malta (3-1) || UEFA Nations League 2018

Vrijdag 7 september 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Faeröer het vrijdag 7 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malta. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn.

Via de Faeröer - Malta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Faeröer - Malta (3-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Faeröer en Malta is onder leiding van scheidsrechter Ville Nevalainen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Faeröer. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Edmundsson, waarmee Faroe Islands met 1-0 de leiding nam. Faroe Islands vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Joensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Malta de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Mifsud.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Faroe Islands vergroot nadat H. Hansson de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Faeröer.

LIVE Faeröer - Malta 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Faeröer - Malta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor S. Vatnhamar Faroe Islands
31' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt J. Edmundsson Faroe Islands 1-0
38' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt K. Joensen met assist van B. Olsen Faroe Islands 2-0
42' Doelpunt Malta Doelpunt M. Mifsud met assist van A. Schembri Malta 2-1
44' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Effiong Malta
52' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt H. Hansson Faroe Islands 3-1
53' Gele kaart Malta Gele kaart voor S. Borg Malta
59' Gele kaart Malta Gele kaart voor Z. Muscat Malta
60' Wissel Malta Wissel S. Pisani voor R. Muscat Malta
68' Gele kaart Malta Gele kaart voor J. Zerafa Malta
73' Wissel Malta Wissel J. Farrugia voor Z. Muscat Malta
81' Wissel Faroe Islands Wissel K. í Bartalsstovu voor G. Sørensen Faroe Islands
84' Wissel Malta Wissel A. Cohen voor A. Effiong Malta
86' Wissel Faroe Islands Wissel F. Justinussen voor B. Olsen Faroe Islands
87' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Cohen Malta
90' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor Faroe Islands
90' Wissel Faroe Islands Wissel R. Baldvinsson voor S. Vatnhamar Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Faeröer - Malta
Opstellingen Faeröer - Malta
De opstellingen van Faeröer en Malta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Faeröer gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Malta zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Wissels Faeröer
Wissels Malta
Voorbeschouwing Faeröer - Malta

Faeröer en Malta spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ville Nevalainen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Faeröer en Malta elkaar treffen in de UEFA Nations League.