Nabeschouwing Georgië - Kazachstan (2-1) || UEFA Nations League

Maandag 19 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Georgië het maandag 19 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Georgië - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Georgië - Kazachstan (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Georgië en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 2-1 overwinning voor Georgië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door G. Merebashvili, waarmee Georgia met 1-0 de leiding nam. Georgia vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Chakvetadze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Kazakhstan de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via O. Omirtayev. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Kazakhstan kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Georgië een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Georgië - Kazachstan
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
135
75
Gevaarlijke aanvallen
61
31
Corners
13
6
Wissels
3
3
LIVE Georgië - Kazachstan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Georgië - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor S. Muzhikov Kazakhstan
59' Doelpunt Georgia Doelpunt G. Merebashvili met assist van G. Chakvetadze Georgia 1-0
74' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Pertsukh voor A. Shchetkin Kazakhstan
75' Wissel Georgia Wissel N. Katcharava voor V. Gvilia Georgia
84' Doelpunt Georgia Doelpunt G. Chakvetadze met assist van V. Qazaishvili Georgia 2-0
86' Wissel Georgia Wissel D. Khotcholava voor O. Kakabadze Georgia
88' Wissel Kazakhstan Wissel B. Turysbek voor M. Fedin Kazakhstan
88' Wissel Kazakhstan Wissel O. Omirtayev voor R. Murtazayev Kazakhstan
90' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt O. Omirtayev met assist van S. Muzhikov Kazakhstan 2-1
93' Wissel Georgia Wissel G. Aburjania voor G. Chakvetadze Georgia
94' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor G. Suyumbayev Kazakhstan
Opstellingen Georgië - Kazachstan
De opstellingen van Georgië en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Georgië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Georgië - Kazachstan

Georgië en Kazachstan spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Georgië en Kazachstan elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Georgië 0
Winst Kazachstan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Georgië op een 1e positie staat, terwijl we Kazachstan terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Georgië - Kazachstan Opstelling Georgië Opstelling Kazachstan Live Georgië - Kazachstan Live Georgië - Kazachstan kijken Georgië - Kazachstan kijken Live Georgië - Kazachstan stream Georgië - Kazachstan Fox Sports Nabeschouwing Georgië - Kazachstan Uitslag Georgië - Kazachstan Statistieken Georgië - Kazachstan UEFA Nations League 2018 Georgië - Kazachstan wedden Georgië - Kazachstan gokken Georgië - Kazachstan Unibet