Nabeschouwing Gibraltar - Armenië (2-6) || UEFA Nations League 2018

Vrijdag 16 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Gibraltar het vrijdag 16 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Gibraltar - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gibraltar - Armenië (2-6)

Het UEFA Nations League duel tussen Gibraltar en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Kai Erik Steen geëindigd in een 2-6 overwinning voor Armenië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Barr, waarmee Gibraltar met 1-0 de leiding nam. Armenia kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Movsisyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Y. Movsisyan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Armenia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Armenia vergroot nadat Y. Movsisyan de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 54e minuut nadat Y. Movsisyan namens Armenia de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 66e minuut was het A. Kartashyan van Armenia wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Gibraltar om te scoren. In de 78e minuut zette A. Priestley de stand op 2-5 in het voordeel van Gibraltar. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Armenia. Het was A. Karapetian die in de 94e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kai Erik Steen bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Armenië.

LIVE Gibraltar - Armenië 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gibraltar - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Armenia Gele kaart voor A. Kartashyan Armenia
8' Gele kaart Armenia Gele kaart voor Y. Movsisyan Armenia
10' Doelpunt Gibraltar Doelpunt A. Barr met assist van L. Casciaro Gibraltar 1-0
26' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor J. Chipolina Gibraltar
27' Doelpunt Armenia Doelpunt Y. Movsisyan met assist van A. Kartashyan Armenia 1-1
39' Gele kaart Armenia Gele kaart voor R. Hovsepyan Armenia
48' Doelpunt Armenia Doelpunt Y. Movsisyan met assist van R. Hovsepyan Armenia 1-2
52' Doelpunt Armenia Doelpunt Y. Movsisyan met assist van K. Hovhannisyan Armenia 1-3
54' Doelpunt Armenia Doelpunt Y. Movsisyan met assist van S. Adamyan Armenia 1-4
54' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor K. Goldwin Gibraltar
62' Wissel Armenia Wissel G. Malakyan voor R. Hovsepyan Armenia
66' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor A. Barr Gibraltar
66' Doelpunt Armenia Doelpunt A. Kartashyan met assist van H. Mkhitaryan Armenia 1-5
70' Wissel Armenia Wissel A. Karapetian voor Y. Movsisyan Armenia
71' Wissel Gibraltar Wissel A. Priestley voor A. Pons Gibraltar
71' Wissel Gibraltar Wissel A. Hernandez voor A. Hernandez Gibraltar
73' Wissel Armenia Wissel E. Malakyan voor S. Adamyan Armenia
78' Doelpunt Gibraltar Doelpunt A. Priestley met assist van J. Chipolina Gibraltar 2-5
83' Wissel Gibraltar Wissel A. Mouelhi voor J. Chipolina Gibraltar
94' Doelpunt Armenia Doelpunt A. Karapetian met assist van H. Mkhitaryan Armenia 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Gibraltar - Armenië
Opstellingen Gibraltar - Armenië
De opstellingen van Gibraltar en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gibraltar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Armenië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gibraltar - Armenië

Gibraltar en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kai Erik Steen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gibraltar en Armenië in de UEFA Nations League vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gibraltar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Gibraltar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Armenië slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gibraltar 1
Winst Armenië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gibraltar op een 2e positie staat, terwijl we Armenië terugvinden op de 3e plaats.