Nabeschouwing Griekenland - Finland (1-0) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Griekenland het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de Griekenland - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Griekenland - Finland (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Griekenland en Finland is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 1-0 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Granlund zette Greece op een 1-0 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Griekenland.

LIVE Griekenland - Finland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Griekenland - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Eigen doelpunt Greece Eigen doelpunt A. Granlund Greece 1-0
28' Wissel Greece Wissel D. Siovas voor K. Manolas Greece
47' Gele kaart Finland Gele kaart voor A. Granlund Finland
69' Wissel Greece Wissel E. Koulouris voor K. Mitroglou Greece
74' Wissel Finland Wissel F. Jensen voor P. Soiri Finland
83' Wissel Finland Wissel J. Pirinen voor J. Tuominen Finland
84' Wissel Greece Wissel A. Bakasetas voor D. Pelkas Greece
93' Wissel Finland Wissel T. Lam voor T. Pukki Finland
Video hoogtepunten en samenvatting Griekenland - Finland
Opstellingen Griekenland - Finland
De opstellingen van Griekenland en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Griekenland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Finland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Griekenland - Finland

Griekenland en Finland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Griekenland en Finland in de UEFA Nations League vond plaats op 15 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Finland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Finland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Griekenland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Griekenland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Griekenland 0
Winst Finland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Griekenland op een 2e positie staat, terwijl we Finland terugvinden op de 1e plaats.