Nabeschouwing Griekenland - Finland (1-0) || UEFA Nations League

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Griekenland het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de Griekenland - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Griekenland - Finland (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Griekenland en Finland is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 1-0 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Granlund zette Greece op een 1-0 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Griekenland.

Wedstrijdstatistieken Griekenland - Finland
Goals
1
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
2
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
145
82
Gevaarlijke aanvallen
47
26
Overtredingen
10
15
Buitenspel
2
1
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Griekenland - Finland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Griekenland - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Eigen doelpunt Greece Eigen doelpunt A. Granlund Greece 1-0
28' Wissel Greece Wissel D. Siovas voor K. Manolas Greece
47' Gele kaart Finland Gele kaart voor A. Granlund Finland
69' Wissel Greece Wissel E. Koulouris voor K. Mitroglou Greece
74' Wissel Finland Wissel F. Jensen voor P. Soiri Finland
83' Wissel Finland Wissel J. Pirinen voor J. Tuominen Finland
84' Wissel Greece Wissel A. Bakasetas voor D. Pelkas Greece
93' Wissel Finland Wissel T. Lam voor T. Pukki Finland
Opstellingen Griekenland - Finland
De opstellingen van Griekenland en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Griekenland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Finland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach
Basiselftal Finland
# Speler Pos.
1 Lukáš Hrádecký K
4 Joona Toivio V
2 Paulus Arajuuri V
18 Jere Uronen V
3 Albin Granlund M
7 Robin Lod M
6 Glen Kamara M
11 Joni Kauko M
13 Pyry Soiri A
20 Jasse Tuominen A
10 Teemu Pukki A
Voorbeschouwing Griekenland - Finland

Griekenland en Finland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Griekenland en Finland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Griekenland 0
Winst Finland 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Griekenland op een 2e positie staat, terwijl we Finland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Griekenland - Finland Opstelling Griekenland Opstelling Finland Live Griekenland - Finland Live Griekenland - Finland kijken Griekenland - Finland kijken Live Griekenland - Finland stream Griekenland - Finland Fox Sports Nabeschouwing Griekenland - Finland Uitslag Griekenland - Finland Statistieken Griekenland - Finland UEFA Nations League 2018 Griekenland - Finland wedden Griekenland - Finland gokken Griekenland - Finland Unibet