Nabeschouwing Hongarije - Estland (2-0) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Hongarije het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Estland (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Hongarije en Estland is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door W. Orban, waarmee Hungary met 1-0 de leiding nam. Hungary vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Á. Szalai op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hongarije.

LIVE Hongarije - Estland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Hungary Doelpunt W. Orban met assist van Z. Kalmár Hungary 1-0
23' Gele kaart Estonia Gele kaart voor A. Pikk Estonia
49' Gele kaart Estonia Gele kaart voor H. Anier Estonia
60' Wissel Estonia Wissel S. Zenjov voor H. Ojamaa Estonia
62' Gele kaart Estonia Gele kaart voor A. Dmitrijev Estonia
63' Gele kaart Hungary Gele kaart voor M. Pátkai Hungary
65' Wissel Hungary Wissel B. Dzsudzsák voor D. Nagy Hungary
69' Doelpunt Hungary Doelpunt Á. Szalai met assist van Á. Nagy Hungary 2-0
76' Wissel Hungary Wissel D. Böde voor Á. Szalai Hungary
77' Wissel Estonia Wissel S. Puri voor S. Luts Estonia
82' Wissel Estonia Wissel A. Purje voor K. Vassiljev Estonia
84' Wissel Hungary Wissel L. Kleinheisler voor Z. Kalmár Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Estland
Opstellingen Hongarije - Estland
De opstellingen van Hongarije en Estland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.