Nabeschouwing Hongarije - Finland (2-0) || UEFA Nations League 2018

Zondag 18 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Hongarije het zondag 18 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Finland (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Hongarije en Finland is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Á. Szalai, waarmee Hungary met 1-0 de leiding nam. Hungary vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Á. Nagy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Hongarije.

LIVE Hongarije - Finland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Finland Gele kaart voor A. Granlund Finland
29' Doelpunt Hungary Doelpunt Á. Szalai met assist van Z. Kalmár Hungary 1-0
37' Doelpunt Hungary Doelpunt Á. Nagy Hungary 2-0
42' Gele kaart Hungary Gele kaart voor B. Baráth Hungary
46' Wissel Hungary Wissel P. Vinícius voor T. Kádár Hungary
46' Wissel Finland Wissel J. Toivio voor A. Granlund Finland
52' Wissel Hungary Wissel Á. Lang voor B. Baráth Hungary
54' Wissel Hungary Wissel F. Holender voor M. Korhut Hungary
60' Wissel Finland Wissel J. Kauko voor T. Lam Finland
74' Wissel Finland Wissel P. Forsell voor R. Taylor Finland
75' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Á. Lang Hungary
78' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Z. Kalmár Hungary
86' Gele kaart Finland Gele kaart voor R. Lod Finland
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Finland
Opstellingen Hongarije - Finland
De opstellingen van Hongarije en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Finland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hongarije - Finland

Hongarije en Finland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hongarije en Finland in de UEFA Nations League vond plaats op 8 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Finland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Finland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hongarije te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hongarije. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hongarije 0
Winst Finland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 3e positie staat, terwijl we Finland terugvinden op de 1e plaats.