Nabeschouwing Italië - Polen (1-1) || UEFA Nations League 2018

Vrijdag 7 september 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Italië het vrijdag 7 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Polen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Italië - Polen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Italië - Polen (1-1)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Italië en Polen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door P. Zieliński, waarmee Poland met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Jorginho in de 78e minuut zorgde er even later voor dat Italy weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Italië - Polen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Italië - Polen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Italy Gele kaart voor G. Chiellini Italy
14' Gele kaart Poland Gele kaart voor M. Klich Poland
18' Gele kaart Poland Gele kaart voor J. Błaszczykowski Poland
40' Doelpunt Poland Doelpunt P. Zieliński met assist van R. Lewandowski Poland 0-1
46' Wissel Italy Wissel G. Bonaventura voor Lorenzo Pellegrini Italy
55' Wissel Poland Wissel D. Szymański voor M. Klich Poland
61' Wissel Italy Wissel A. Belotti voor M. Balotelli Italy
66' Wissel Poland Wissel K. Linetty voor P. Zieliński Poland
72' Wissel Italy Wissel F. Chiesa voor L. Insigne Italy
78' Penalty Italy Penalty Jorginho Italy 1-1
80' Wissel Poland Wissel R. Pietrzak voor J. Błaszczykowski Poland
93' Gele kaart Poland Gele kaart voor Ł. Fabiański Poland
Video hoogtepunten en samenvatting Italië - Polen
Opstellingen Italië - Polen
De opstellingen van Italië en Polen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Italië gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Polen zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Italië - Polen

Italië en Polen spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Italië en Polen elkaar treffen in de UEFA Nations League.