Nabeschouwing Kazachstan - Letland (1-1) || UEFA Nations League

Donderdag 15 november 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Kazachstan het donderdag 15 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Kazachstan - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Letland (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Kazachstan en Letland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door G. Suyumbayev, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Latvia kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Rakels, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Kazachstan - Letland
Goals
1
1
Balbezit
67%
33%
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
136
103
Gevaarlijke aanvallen
128
49
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Kazachstan - Letland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt G. Suyumbayev met assist van R. Murtazayev Kazakhstan 1-0
46' Wissel Latvia Wissel R. Savaļnieks voor A. Cigaņiks Latvia
49' Doelpunt Latvia Doelpunt D. Rakels met assist van I. Tarasovs Latvia 1-1
62' Wissel Latvia Wissel R. Rugins voor A. Karašausks Latvia
72' Wissel Latvia Wissel D. Ikaunieks voor V. Šabala Latvia
74' Wissel Kazakhstan Wissel A. Shchetkin voor B. Turysbek Kazakhstan
80' Wissel Kazakhstan Wissel M. Fedin voor R. Murtazayev Kazakhstan
87' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Tungyshbayev voor B. Zainutdinov Kazakhstan
Opstellingen Kazachstan - Letland
De opstellingen van Kazachstan en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Letland zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kazachstan - Letland

Kazachstan en Letland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kazachstan en Letland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Kazachstan 0
Winst Letland 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 2e positie staat, terwijl we Letland terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kazachstan - Letland Opstelling Kazachstan Opstelling Letland Live Kazachstan - Letland Live Kazachstan - Letland kijken Kazachstan - Letland kijken Live Kazachstan - Letland stream Kazachstan - Letland Fox Sports Nabeschouwing Kazachstan - Letland Uitslag Kazachstan - Letland Statistieken Kazachstan - Letland UEFA Nations League 2018 Kazachstan - Letland wedden Kazachstan - Letland gokken Kazachstan - Letland Unibet