Nabeschouwing Kazachstan - Letland (1-1) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 15 november 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Kazachstan het donderdag 15 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Letland (1-1)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Kazachstan en Letland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door G. Suyumbayev, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Latvia kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Rakels, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kazachstan - Letland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt G. Suyumbayev met assist van R. Murtazayev Kazakhstan 1-0
46' Wissel Latvia Wissel R. Savaļnieks voor A. Cigaņiks Latvia
49' Doelpunt Latvia Doelpunt D. Rakels met assist van I. Tarasovs Latvia 1-1
62' Wissel Latvia Wissel R. Rugins voor A. Karašausks Latvia
72' Wissel Latvia Wissel D. Ikaunieks voor V. Šabala Latvia
74' Wissel Kazakhstan Wissel A. Shchetkin voor B. Turysbek Kazakhstan
80' Wissel Kazakhstan Wissel M. Fedin voor R. Murtazayev Kazakhstan
87' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Tungyshbayev voor B. Zainutdinov Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Letland
Opstellingen Kazachstan - Letland
De opstellingen van Kazachstan en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Letland zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kazachstan - Letland

Kazachstan en Letland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kazachstan en Letland in de UEFA Nations League vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Kazachstan 0
Winst Letland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 2e positie staat, terwijl we Letland terugvinden op de 3e plaats.