Nabeschouwing Kosovo - Malta (3-1) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 11 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Kosovo het donderdag 11 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Kosovo - Malta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kosovo - Malta (3-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Kosovo en Malta is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kosovo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door B. Kololli, waarmee Kosovo met 1-0 de leiding nam. Malta kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Agius, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette V. Muriqi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kosovo de leiding in de wedstrijd nam.

In de 70e minuut moest Malta verder met een man minder, nadat M. Mifsud een tweede gele kaart kreeg. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Kosovo vergroot nadat B. Kololli de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Kosovo.

LIVE Kosovo - Malta 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kosovo - Malta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Kosovo Doelpunt B. Kololli met assist van V. Berisha Kosovo 1-0
51' Doelpunt Malta Doelpunt A. Agius met assist van C. Failla Malta 1-1
60' Wissel Malta Wissel R. Briffa voor P. Fenech Malta
64' Gele kaart Malta Gele kaart voor M. Mifsud Malta
64' Wissel Malta Wissel A. Effiong voor A. Schembri Malta
68' Doelpunt Kosovo Doelpunt V. Muriqi Kosovo 2-1
70' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor H. Kryeziu Kosovo
70' Tweede gele kaart Malta Tweede gele kaart voor M. Mifsud Malta
74' Wissel Kosovo Wissel B. Halimi voor V. Berisha Kosovo
76' Wissel Kosovo Wissel M. Rashica voor A. Zeneli Kosovo
81' Doelpunt Kosovo Doelpunt B. Kololli met assist van M. Rashica Kosovo 3-1
83' Wissel Kosovo Wissel F. Kastrati voor V. Muriqi Kosovo
84' Wissel Malta Wissel S. Pisani voor R. Muscat Malta
94' Gele kaart Malta Gele kaart voor S. Pisani Malta
95' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor F. Kastrati Kosovo
95' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Agius Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Kosovo - Malta
Opstellingen Kosovo - Malta
De opstellingen van Kosovo en Malta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kosovo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Malta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.