Nabeschouwing Liechtenstein - Macedonië (0-2) || UEFA Nations League 2018

Vrijdag 16 november 2018 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2018 neemt Liechtenstein het vrijdag 16 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Macedonië. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Macedonië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Macedonië (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Liechtenstein en Macedonië is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 0-2 overwinning voor Macedonië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Wieser van Liechtenstein. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 50e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 53 minuten was het E. Bardhi die North Macedonia op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep North Macedonia via een goal van I. Nestorovski in de 91e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Macedonië.

Wedstrijdstatistieken Liechtenstein - Macedonië
Balbezit
26%
74%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
2
11
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
89
143
Gevaarlijke aanvallen
27
81
Overtredingen
21
15
Buitenspel
3
7
Corners
1
7
Wissels
3
3
LIVE Liechtenstein - Macedonië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Macedonië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor S. Wieser Liechtenstein
49' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor G. Pandev North Macedonia
50' Tweede gele kaart Liechtenstein Tweede gele kaart voor S. Wieser Liechtenstein
53' Doelpunt North Macedonia Doelpunt E. Bardhi North Macedonia 0-1
70' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor I. Quintans Liechtenstein
76' Wissel Liechtenstein Wissel P. Erne voor D. Brändle Liechtenstein
76' Wissel Liechtenstein Wissel F. Eberle voor I. Quintans Liechtenstein
76' Wissel Liechtenstein Wissel Marcel Büchel voor M. Sele Liechtenstein
77' Wissel North Macedonia Wissel S. Spirovski voor I. Trichkovski North Macedonia
77' Wissel North Macedonia Wissel D. Velkoski voor F. Hasani North Macedonia
85' Wissel North Macedonia Wissel K. Toshevski voor S. Spirovski North Macedonia
91' Doelpunt North Macedonia Doelpunt I. Nestorovski met assist van A. Trajkovski North Macedonia 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Macedonië
Opstellingen Liechtenstein - Macedonië
De opstellingen van Liechtenstein en Macedonië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Macedonië zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Wissels Liechtenstein
# Speler Pos.
12 Armandno Majer K
21 Lorenzo Lo Russo K
12 K
6 Andreas Malin V
20 Fabian Eberle V
22 Mathias Sele V
17 Jens Hofer V
13 Martin Büchel M
19 Sandro Wolfinger M
13 Marcel Büchel M
7 Philippe Erne A
Formatie 3-4-3
Wissels Macedonië
# Speler Pos.
22 Dejan Iliev K
12 Damjan Shishkovski K
2 Kristijan Toshevski V
3 Gjoko Zajkov V
14 Mite Cikarski M
20 Stefan Spirovski M
19 Krste Velkoski A
Voorbeschouwing Liechtenstein - Macedonië

Liechtenstein en Macedonië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Petr Ardeleanu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liechtenstein en Macedonië in de UEFA Nations League vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Macedonië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Macedonië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liechtenstein te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liechtenstein. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Liechtenstein 0
Winst Macedonië 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liechtenstein op een 4e positie staat, terwijl we Macedonië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Liechtenstein - Macedonië Opstelling Liechtenstein Opstelling Macedonië Live Liechtenstein - Macedonië Live Liechtenstein - Macedonië kijken Liechtenstein - Macedonië kijken Live Liechtenstein - Macedonië stream Liechtenstein - Macedonië Fox Sports Nabeschouwing Liechtenstein - Macedonië Uitslag Liechtenstein - Macedonië Statistieken Liechtenstein - Macedonië UEFA Nations League 2018 Liechtenstein - Macedonië wedden Liechtenstein - Macedonië gokken Liechtenstein - Macedonië Unibet