Nabeschouwing Luxemburg - San Marino (3-0) || UEFA Nations League 2018

Maandag 15 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Luxemburg het maandag 15 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen San Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de Luxemburg - San Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luxemburg - San Marino (3-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Luxemburg en San Marino is onder leiding van scheidsrechter Aleksandrs Golubevs geëindigd in een 3-0 overwinning voor Luxemburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Luxembourg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Turpel. In de 54e minuut kreeg A. Gasperoni van San Marino voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor San Marino de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Luxembourg via een goal van D. Sinani in de 65e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Luxembourg, waarmee V. Thill zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksandrs Golubevs, waardoor Luxemburg een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Luxemburg - San Marino 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luxemburg - San Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Luxembourg Doelpunt D. Turpel met assist van M. Jänisch Luxembourg 1-0
41' Gele kaart San Marino Gele kaart voor A. Gasperoni San Marino
44' Gele kaart San Marino Gele kaart voor A. Grandoni San Marino
54' Tweede gele kaart San Marino Tweede gele kaart voor A. Gasperoni San Marino
61' Wissel San Marino Wissel L. Lunadei voor F. Tomassini San Marino
65' Doelpunt Luxembourg Doelpunt D. Sinani met assist van L. Barreiro Luxembourg 2-0
67' Wissel Luxembourg Wissel Daniel Alves da Mota voor L. Barreiro Luxembourg
69' Wissel Luxembourg Wissel F. Bohnert voor L. Jans Luxembourg
73' Doelpunt Luxembourg Doelpunt V. Thill met assist van D. Turpel Luxembourg 3-0
76' Wissel San Marino Wissel M. Palazzi voor A. Grandoni San Marino
76' Wissel Luxembourg Wissel M. Deville voor D. Turpel Luxembourg
85' Wissel San Marino Wissel A. Golinucci voor E. Golinucci San Marino
Video hoogtepunten en samenvatting Luxemburg - San Marino
Opstellingen Luxemburg - San Marino
De opstellingen van Luxemburg en San Marino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luxemburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en San Marino zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Luc Holtz
Coach Franco Varrella
Voorbeschouwing Luxemburg - San Marino

Luxemburg en San Marino spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandrs Golubevs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luxemburg en San Marino in de UEFA Nations League vond plaats op 11 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luxemburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Luxemburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl San Marino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Luxemburg 1
Winst San Marino 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luxemburg op een 2e positie staat, terwijl we San Marino terugvinden op de 4e plaats.