Nabeschouwing Luxemburg - Wit-Rusland (0-2) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Luxemburg het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de Luxemburg - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luxemburg - Wit-Rusland (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Luxemburg en Wit-Rusland is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Dragun, waarmee Belarus met 0-1 de leiding nam. Belarus vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dragun op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wit-Rusland.

LIVE Luxemburg - Wit-Rusland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luxemburg - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Belarus Doelpunt S. Dragun met assist van A. Saroka Belarus 0-1
46' Wissel Luxembourg Wissel S. Bensi voor L. Gerson Luxembourg
49' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor O. Thill Luxembourg
53' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor M. Jänisch Luxembourg
54' Doelpunt Belarus Doelpunt S. Dragun Belarus 0-2
67' Wissel Luxembourg Wissel Daniel Alves da Mota voor D. Turpel Luxembourg
71' Gele kaart Belarus Gele kaart voor A. Saroka Belarus
72' Wissel Belarus Wissel S. Balanovich voor P. Savitskiy Belarus
74' Wissel Belarus Wissel A. Putilo voor A. Hleb Belarus
81' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor C. Martins Luxembourg
82' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor C. Philipps Luxembourg
83' Gele kaart Belarus Gele kaart voor S. Dragun Belarus
85' Wissel Belarus Wissel N. Signevich voor A. Saroka Belarus
Video hoogtepunten en samenvatting Luxemburg - Wit-Rusland
Opstellingen Luxemburg - Wit-Rusland
De opstellingen van Luxemburg en Wit-Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luxemburg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Wit-Rusland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach
Voorbeschouwing Luxemburg - Wit-Rusland

Luxemburg en Wit-Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luxemburg en Wit-Rusland in de UEFA Nations League vond plaats op 12 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wit-Rusland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wit-Rusland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Luxemburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Luxemburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Luxemburg 0
Winst Wit-Rusland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luxemburg op een 1e positie staat, terwijl we Wit-Rusland terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.