Nabeschouwing Macedonië - Liechtenstein (4-1) || UEFA Nations League 2018

Zaterdag 13 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Macedonië het zaterdag 13 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liechtenstein. De wedstrijd wordt gespeeld in Telekom Arena in Skopje.

Via de Macedonië - Liechtenstein live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macedonië - Liechtenstein (4-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Macedonië en Liechtenstein is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 4-1 overwinning voor Macedonië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Trajkovski, waarmee North Macedonia met 1-0 de leiding nam. North Macedonia vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Trajkovski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van North Macedonia, waarmee G. Pandev zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 37 minuten deed S. Yildiz iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Liechtenstein werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 67e minuut wist E. Alioski namens North Macedonia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roei Reinshreiber en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Macedonië.

LIVE Macedonië - Liechtenstein 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macedonië - Liechtenstein teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor A. Trajkovski North Macedonia
10' Doelpunt North Macedonia Doelpunt A. Trajkovski met assist van G. Pandev North Macedonia 1-0
29' Wissel Liechtenstein Wissel R. Gubser voor M. Sele Liechtenstein
30' Doelpunt North Macedonia Doelpunt A. Trajkovski met assist van G. Pandev North Macedonia 2-0
35' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Marcel Büchel Liechtenstein
36' Doelpunt North Macedonia Doelpunt G. Pandev North Macedonia 3-0
37' Doelpunt Liechtenstein Doelpunt S. Yildiz met assist van R. Gubser Liechtenstein 3-1
67' Doelpunt North Macedonia Doelpunt E. Alioski North Macedonia 4-1
68' Wissel North Macedonia Wissel B. Nikolov voor G. Pandev North Macedonia
72' Wissel Liechtenstein Wissel P. Erne voor Marcel Büchel Liechtenstein
77' Wissel North Macedonia Wissel S. Ristovski voor E. Bejtulai North Macedonia
77' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor S. Yildiz Liechtenstein
79' Wissel Liechtenstein Wissel W. Kieber voor S. Wolfinger Liechtenstein
83' Wissel North Macedonia Wissel S. Spirovski voor I. Nestorovski North Macedonia
Video hoogtepunten en samenvatting Macedonië - Liechtenstein
Opstellingen Macedonië - Liechtenstein
De opstellingen van Macedonië en Liechtenstein zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Macedonië gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liechtenstein zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.