Nabeschouwing Malta - Faeröer (1-1) || UEFA Nations League

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Malta het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Faeröer (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Malta en Faeröer geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Faroe Islands kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Joensen. Malta kwam na 4 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Corbolan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Malta - Faeröer
Goals
1
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
6
5
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
42
58
Gevaarlijke aanvallen
21
37
Corners
1
1
Wissels
3
3
LIVE Malta - Faeröer 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt R. Joensen met assist van G. Sørensen Faroe Islands 0-1
4' Doelpunt Malta Doelpunt J. Corbolan met assist van M. Mifsud Malta 1-1
34' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor H. Vatnsdal Faroe Islands
43' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor B. Olsen Faroe Islands
55' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Agius Malta
66' Wissel Malta Wissel J. Caruana voor Z. Muscat Malta
67' Wissel Faroe Islands Wissel K. í Bartalsstovu voor S. Vatnhamar Faroe Islands
75' Wissel Faroe Islands Wissel K. Olsen voor J. Thomsen Faroe Islands
77' Wissel Malta Wissel J. Zerafa voor J. Corbolan Malta
80' Wissel Malta Wissel K. Nwoko voor C. Failla Malta
81' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Schembri Malta
83' Wissel Faroe Islands Wissel O. Færø voor S. Nattestad Faroe Islands
86' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor H. Hansson Faroe Islands
87' Gele kaart Malta Gele kaart voor R. Muscat Malta
Opstellingen Malta - Faeröer
De opstellingen van Malta en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach
Voorbeschouwing Malta - Faeröer

Malta en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malta en Faeröer elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Malta 0
Winst Faeröer 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malta op een 4e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Malta - Faeröer Opstelling Malta Opstelling Faeröer Live Malta - Faeröer Live Malta - Faeröer kijken Malta - Faeröer kijken Live Malta - Faeröer stream Malta - Faeröer Fox Sports Nabeschouwing Malta - Faeröer Uitslag Malta - Faeröer Statistieken Malta - Faeröer UEFA Nations League 2018 Malta - Faeröer wedden Malta - Faeröer gokken Malta - Faeröer Unibet