Nabeschouwing Malta - Kosovo (0-5) || UEFA Nations League

Zaterdag 17 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Malta het zaterdag 17 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kosovo. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Kosovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Kosovo (0-5)

Het UEFA Nations League duel tussen Malta en Kosovo is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 0-5 overwinning voor Kosovo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door V. Muriqi, waarmee Kosovo met 0-1 de leiding nam. Kosovo vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Kololli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Kosovo, waarmee D. Avdijaj zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Kosovo geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Avdijaj. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Kosovo. Deze werd gescoord door M. Rashica in de 86e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bartosz Frankowski bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Kosovo.

Wedstrijdstatistieken Malta - Kosovo
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
5
14
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
56
53
Gevaarlijke aanvallen
30
36
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Malta - Kosovo 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Kosovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Kosovo Doelpunt V. Muriqi met assist van M. Rashica Kosovo 0-1
25' Gele kaart Malta Gele kaart voor J. Mbong Malta
52' Gele kaart Malta Gele kaart voor R. Briffa Malta
61' Wissel Kosovo Wissel B. Halimi voor V. Berisha Kosovo
64' Wissel Malta Wissel M. Mifsud voor R. Muscat Malta
65' Wissel Malta Wissel A. Effiong voor Malta
65' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Effiong J. Corbalan Malta
70' Doelpunt Kosovo Doelpunt B. Kololli Kosovo 0-2
71' Wissel Kosovo Wissel D. Avdijaj voor A. Zeneli Kosovo
75' Wissel Malta Wissel P. Fenech voor R. Briffa Malta
78' Doelpunt Kosovo Doelpunt D. Avdijaj met assist van V. Muriqi Kosovo 0-3
80' Doelpunt Kosovo Doelpunt D. Avdijaj met assist van M. Rashica Kosovo 0-4
84' Wissel Kosovo Wissel S. Demhasaj voor V. Muriqi Kosovo
86' Doelpunt Kosovo Doelpunt M. Rashica met assist van F. Aliti Kosovo 0-5
Opstellingen Malta - Kosovo
De opstellingen van Malta en Kosovo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Kosovo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Voorbeschouwing Malta - Kosovo

Malta en Kosovo spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bartosz Frankowski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malta en Kosovo elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Malta 0
Winst Kosovo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malta op een 4e positie staat, terwijl we Kosovo terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Malta - Kosovo Opstelling Malta Opstelling Kosovo Live Malta - Kosovo Live Malta - Kosovo kijken Malta - Kosovo kijken Live Malta - Kosovo stream Malta - Kosovo Fox Sports Nabeschouwing Malta - Kosovo Uitslag Malta - Kosovo Statistieken Malta - Kosovo UEFA Nations League 2018 Malta - Kosovo wedden Malta - Kosovo gokken Malta - Kosovo Unibet