Nabeschouwing Moldavië - Luxemburg (1-1) || UEFA Nations League

Zondag 18 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Moldavië het zondag 18 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Luxemburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Moldavië - Luxemburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Luxemburg (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Moldavië en Luxemburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 58 minuten. R. Gînsari maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Moldova vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Luxembourg kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Bensi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Moldavië - Luxemburg
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
104
96
Gevaarlijke aanvallen
50
48
Corners
8
5
Wissels
3
3
LIVE Moldavië - Luxemburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Luxemburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor L. Barreiro Luxembourg
31' Wissel Luxembourg Wissel O. Thill voor C. Philipps Luxembourg
40' Gele kaart Moldova Gele kaart voor O. Reabciuk Moldova
57' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor M. Chanot Luxembourg
58' Penalty Moldova Penalty R. Gînsari Moldova 1-0
59' Wissel Luxembourg Wissel D. Sinani voor F. Bohnert Luxembourg
64' Gele kaart Moldova Gele kaart voor C. Carp Moldova
70' Doelpunt Luxembourg Doelpunt S. Bensi met assist van D. Sinani Luxembourg 1-1
71' Wissel Moldova Wissel I. Nicolăescu voor V. Damaşcan Moldova
82' Wissel Luxembourg Wissel D. Turpel voor S. Bensi Luxembourg
82' Wissel Moldova Wissel A. Dedov voor R. Gînsari Moldova
83' Wissel Moldova Wissel E. Cebotaru voor A. Gaţcan Moldova
87' Gele kaart Moldova Gele kaart voor A. Antoniuc Moldova
Opstellingen Moldavië - Luxemburg
De opstellingen van Moldavië en Luxemburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moldavië gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Luxemburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach
Wissels Luxemburg
# Speler Pos.
12 Ralph Schon K
23 Tim Kips K
4 Tim Hall V
7 Lars Christian Krogh Gerson V
10 Aldin Skenderovic M
14 Danel Sinani M
15 Olivier Thill M
17 M
19 Mathias Jänisch M
20 David Turpel A
21 Maurice Deville A
Voorbeschouwing Moldavië - Luxemburg

Moldavië en Luxemburg spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrien Jaccottet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moldavië en Luxemburg elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Moldavië 0
Winst Luxemburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moldavië op een 3e positie staat, terwijl we Luxemburg terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Moldavië - Luxemburg Opstelling Moldavië Opstelling Luxemburg Live Moldavië - Luxemburg Live Moldavië - Luxemburg kijken Moldavië - Luxemburg kijken Live Moldavië - Luxemburg stream Moldavië - Luxemburg Fox Sports Nabeschouwing Moldavië - Luxemburg Uitslag Moldavië - Luxemburg Statistieken Moldavië - Luxemburg UEFA Nations League 2018 Moldavië - Luxemburg wedden Moldavië - Luxemburg gokken Moldavië - Luxemburg Unibet