Nabeschouwing Moldavië - Wit-Rusland (0-0) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 11 september 2018 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2018 neemt Moldavië het dinsdag 11 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Moldavië - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Wit-Rusland (0-0)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Moldavië en Wit-Rusland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Moldavië en Wit-Rusland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Zebec niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Moldavië - Wit-Rusland
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
11
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
72
78
Gevaarlijke aanvallen
32
48
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Moldavië - Wit-Rusland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Moldova Gele kaart voor I. Nicolăescu Moldova
59' Wissel Belarus Wissel A. Saroka voor D. Laptev Belarus
63' Wissel Moldova Wissel E. Cociuc voor C. Carp Moldova
68' Wissel Moldova Wissel V. Damaşcan voor I. Nicolăescu Moldova
72' Wissel Belarus Wissel S. Balanovich voor P. Nekhajchik Belarus
73' Gele kaart Belarus Gele kaart voor M. Volodjko Belarus
77' Wissel Belarus Wissel J. Kendysh voor R. Bressan Belarus
86' Wissel Moldova Wissel S. Plătică voor A. Antoniuc Moldova
Video hoogtepunten en samenvatting Moldavië - Wit-Rusland
Opstellingen Moldavië - Wit-Rusland
De opstellingen van Moldavië en Wit-Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moldavië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wit-Rusland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Voorbeschouwing Moldavië - Wit-Rusland

Moldavië en Wit-Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Zebec en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moldavië en Wit-Rusland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Moldavië 0
Winst Wit-Rusland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moldavië op een 3e positie staat, terwijl we Wit-Rusland terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Moldavië - Wit-Rusland Opstelling Moldavië Opstelling Wit-Rusland Live Moldavië - Wit-Rusland Live Moldavië - Wit-Rusland kijken Moldavië - Wit-Rusland kijken Live Moldavië - Wit-Rusland stream Moldavië - Wit-Rusland Fox Sports Nabeschouwing Moldavië - Wit-Rusland Uitslag Moldavië - Wit-Rusland Statistieken Moldavië - Wit-Rusland UEFA Nations League 2018 Moldavië - Wit-Rusland wedden Moldavië - Wit-Rusland gokken Moldavië - Wit-Rusland Unibet