Nabeschouwing Noorwegen - Bulgarije (1-0) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 16 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Noorwegen het dinsdag 16 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Bulgarije (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Noorwegen en Bulgarije is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-0 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Elyounoussi, waarmee Norway met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Noorwegen.

LIVE Noorwegen - Bulgarije 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor I. Bandalovski Bulgaria
21' Gele kaart Norway Gele kaart voor O. Selnæs Norway
31' Doelpunt Norway Doelpunt M. Elyounoussi met assist van O. Elabdellaoui Norway 1-0
35' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor P. Zanev Bulgaria
46' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor B. Chorbadzhiyski Bulgaria
49' Wissel Bulgaria Wissel R. Vasilev voor B. Chorbadzhiyski Bulgaria
59' Wissel Bulgaria Wissel K. Malinov voor S. Slavchev Bulgaria
72' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor N. Bodurov Bulgaria
78' Wissel Bulgaria Wissel B. Kraev voor G. Kostadinov Bulgaria
78' Wissel Norway Wissel I. Fossum voor S. Johansen Norway
83' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor T. Nedelev Bulgaria
85' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor K. Malinov Bulgaria
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Bulgarije
Opstellingen Noorwegen - Bulgarije
De opstellingen van Noorwegen en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noorwegen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bulgarije zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Noorwegen - Bulgarije

Noorwegen en Bulgarije spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Noorwegen en Bulgarije in de UEFA Nations League vond plaats op 9 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bulgarije. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bulgarije favoriet. 1 keer wist de ploeg van Noorwegen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Noorwegen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Noorwegen 0
Winst Bulgarije 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noorwegen op een 2e positie staat, terwijl we Bulgarije terugvinden op de 1e plaats.