Nabeschouwing Noorwegen - Cyprus (2-0) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 6 september 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Noorwegen het donderdag 6 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cyprus. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Cyprus (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Noorwegen en Cyprus is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 2-0 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Johansen, waarmee Norway met 1-0 de leiding nam. Norway vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Johansen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Noorwegen.

LIVE Noorwegen - Cyprus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Norway Doelpunt S. Johansen met assist van O. Elabdellaoui Norway 1-0
41' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor K. Laifis Cyprus
43' Doelpunt Norway Doelpunt S. Johansen Norway 2-0
44' Gele kaart Norway Gele kaart voor O. Elabdellaoui Norway
46' Wissel Cyprus Wissel G. Efrem voor G. Vasiliou Cyprus
69' Wissel Norway Wissel O. Selnæs voor S. Berge Norway
72' Wissel Norway Wissel I. Fossum voor S. Johansen Norway
77' Wissel Cyprus Wissel G. Kastanos voor C. Kyriakou Cyprus
82' Wissel Cyprus Wissel N. Ioannou voor R. Margaça Cyprus
85' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor G. Efrem Cyprus
90' Wissel Norway Wissel T. Elyounoussi voor J. King Norway
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Cyprus
Opstellingen Noorwegen - Cyprus
De opstellingen van Noorwegen en Cyprus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noorwegen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cyprus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Noorwegen - Cyprus

Noorwegen en Cyprus spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Noorwegen en Cyprus elkaar treffen in de UEFA Nations League.