Nabeschouwing Portugal - Polen (1-1) || UEFA Nations League

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Portugal het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Polen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Portugal - Polen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portugal - Polen (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Portugal en Polen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door André Silva, waarmee Portugal met 1-0 de leiding nam. In de 63e minuut moest Danilo Pereira van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sergey Karasev een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Portugal verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Poland vervolgens op 1-1. Het was A. Milik die vanaf 11 meter wist te scoren in de 66e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Portugal - Polen
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
2
8
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
105
87
Gevaarlijke aanvallen
51
21
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
0
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Portugal - Polen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portugal - Polen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Poland Gele kaart voor T. Cionek Poland
28' Gele kaart Poland Gele kaart voor J. Bednarek Poland
34' Doelpunt Portugal Doelpunt André Silva met assist van Renato Sanches Portugal 1-0
61' Wissel Portugal Wissel João Mário voor Raphaël Guerreiro Portugal
63' Rode kaart Portugal Rode kaart voor Danilo Pereira Portugal
64' Gele kaart Portugal Gele kaart voor André Silva Portugal
66' Penalty Poland Penalty A. Milik Poland 1-1
70' Wissel Portugal Wissel Bruma voor Rafa Silva Portugal
75' Wissel Poland Wissel J. Góralski voor M. Klich Poland
78' Gele kaart Poland Gele kaart voor P. Frankowski Poland
79' Wissel Poland Wissel D. Kądzior voor K. Grosicki Poland
87' Wissel Portugal Wissel Éder voor André Silva Portugal
91' Gele kaart Portugal Gele kaart voor João Mário Portugal
95' Wissel Poland Wissel D. Szymański voor P. Zieliński Poland
Opstellingen Portugal - Polen
De opstellingen van Portugal en Polen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portugal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Polen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portugal - Polen

Portugal en Polen spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portugal en Polen elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Portugal 0
Winst Polen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portugal op een 1e positie staat, terwijl we Polen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Portugal - Polen Opstelling Portugal Opstelling Polen Live Portugal - Polen Live Portugal - Polen kijken Portugal - Polen kijken Live Portugal - Polen stream Portugal - Polen Fox Sports Nabeschouwing Portugal - Polen Uitslag Portugal - Polen Statistieken Portugal - Polen UEFA Nations League 2018 Portugal - Polen wedden Portugal - Polen gokken Portugal - Polen Unibet