Nabeschouwing Romania - Servië (0-0) || UEFA Nations League 2018

Zondag 14 oktober 2018 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Romania het zondag 14 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Romania - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Romania - Servië (0-0)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Romania en Servië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Tamaş in de 44e minuut, waardoor Romania met een man minder kwam te staan. Serbia kreeg via D. Tadić in de 46e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Kevin Blom de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Servië, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Romania, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Blom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Romania - Servië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Romania - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Rode kaart Romania Rode kaart voor G. Tamaş Romania
46' Penalty gemist Serbia Penalty gemist D. Tadić Serbia
48' Wissel Romania Wissel I. Nedelcearu voor D. Drăguş Romania
49' Gele kaart Romania Gele kaart voor A. Maxim Romania
63' Wissel Serbia Wissel S. Milinković-Savić voor M. Gaćinović Serbia
65' Gele kaart Serbia Gele kaart voor M. Rodić Serbia
70' Gele kaart Romania Gele kaart voor R. Marin Romania
70' Wissel Romania Wissel D. Rotariu voor A. Maxim Romania
77' Wissel Serbia Wissel Nemanja Miletić I voor M. Rodić Serbia
80' Wissel Romania Wissel C. Keșerü voor G. Țucudean Romania
80' Gele kaart Serbia Gele kaart voor A. Mitrović Serbia
90' Gele kaart Serbia Gele kaart voor N. Milenković Serbia
Video hoogtepunten en samenvatting Romania - Servië
Opstellingen Romania - Servië
De opstellingen van Romania en Servië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Romania gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Servië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Romania - Servië

Romania en Servië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Romania en Servië in de UEFA Nations League vond plaats op 10 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Romania 0
Winst Servië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Romania op een 2e positie staat, terwijl we Servië terugvinden op de 1e plaats.