Nabeschouwing San Marino - Moldavië (0-1) || UEFA Nations League

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt San Marino het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Moldavië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Moldavië (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen San Marino en Moldavië is onder leiding van scheidsrechter Georgios Kominis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Moldavië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door V. Damaşcan, waarmee Moldova met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moldavië uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken San Marino - Moldavië
Balbezit
22%
78%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
3
16
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
64
132
Gevaarlijke aanvallen
45
117
Corners
1
14
Wissels
3
3
LIVE San Marino - Moldavië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart San Marino Gele kaart voor M. Vitaioli San Marino
46' Wissel Moldova Wissel V. Damaşcan voor I. Nicolăescu Moldova
60' Wissel Moldova Wissel C. Sandu voor E. Cociuc Moldova
64' Gele kaart San Marino Gele kaart voor N. Nanni San Marino
66' Wissel Moldova Wissel A. Dedov voor A. Antoniuc Moldova
77' Wissel San Marino Wissel A. Golinucci voor L. Lunadei San Marino
78' Doelpunt Moldova Doelpunt V. Damaşcan Moldova 0-1
80' Wissel San Marino Wissel F. Tomassini voor M. Vitaioli San Marino
87' Wissel San Marino Wissel A. Hirsch voor A. Grandoni San Marino
94' Gele kaart Moldova Gele kaart voor A. Gaţcan Moldova
Opstellingen San Marino - Moldavië
De opstellingen van San Marino en Moldavië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Moldavië zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing San Marino - Moldavië

San Marino en Moldavië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgios Kominis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Marino en Moldavië elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst San Marino 0
Winst Moldavië 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel San Marino op een 4e positie staat, terwijl we Moldavië terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
San Marino - Moldavië Opstelling San Marino Opstelling Moldavië Live San Marino - Moldavië Live San Marino - Moldavië kijken San Marino - Moldavië kijken Live San Marino - Moldavië stream San Marino - Moldavië Fox Sports Nabeschouwing San Marino - Moldavië Uitslag San Marino - Moldavië Statistieken San Marino - Moldavië UEFA Nations League 2018 San Marino - Moldavië wedden San Marino - Moldavië gokken San Marino - Moldavië Unibet