Nabeschouwing San Marino - Wit-Rusland (0-2) || UEFA Nations League

Zondag 18 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt San Marino het zondag 18 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Wit-Rusland (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen San Marino en Wit-Rusland is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Dragun, waarmee Belarus met 0-1 de leiding nam. Belarus vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Saroka op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wit-Rusland.

Wedstrijdstatistieken San Marino - Wit-Rusland
Balbezit
22%
78%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
1
19
Schoten op doel
0
9
Aanvallen
67
177
Gevaarlijke aanvallen
21
69
Corners
0
13
Wissels
3
3
LIVE San Marino - Wit-Rusland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Belarus Doelpunt S. Dragun met assist van A. Saroka Belarus 0-1
33' Gele kaart San Marino Gele kaart voor M. Battistini San Marino
52' Doelpunt Belarus Doelpunt A. Saroka met assist van S. Dragun Belarus 0-2
61' Wissel San Marino Wissel F. Tomassini voor A. Gasperoni San Marino
62' Wissel San Marino Wissel M. Giardi voor F. Nanni San Marino
65' Wissel Belarus Wissel M. Skavysh voor P. Savitskiy Belarus
69' Wissel Belarus Wissel A. Putilo voor A. Hleb Belarus
77' Gele kaart San Marino Gele kaart voor F. Tomassini San Marino
79' Wissel Belarus Wissel S. Kislyak voor I. Maevskiy Belarus
89' Wissel San Marino Wissel D. Cesarini voor A. Hirsch San Marino
Opstellingen San Marino - Wit-Rusland
De opstellingen van San Marino en Wit-Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wit-Rusland zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Voorbeschouwing San Marino - Wit-Rusland

San Marino en Wit-Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Marino en Wit-Rusland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst San Marino 0
Winst Wit-Rusland 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel San Marino op een 4e positie staat, terwijl we Wit-Rusland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
San Marino - Wit-Rusland Opstelling San Marino Opstelling Wit-Rusland Live San Marino - Wit-Rusland Live San Marino - Wit-Rusland kijken San Marino - Wit-Rusland kijken Live San Marino - Wit-Rusland stream San Marino - Wit-Rusland Fox Sports Nabeschouwing San Marino - Wit-Rusland Uitslag San Marino - Wit-Rusland Statistieken San Marino - Wit-Rusland UEFA Nations League 2018 San Marino - Wit-Rusland wedden San Marino - Wit-Rusland gokken San Marino - Wit-Rusland Unibet