Nabeschouwing Servië - Litouwen (4-1) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Servië het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Litouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Servië - Litouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servië - Litouwen (4-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Servië en Litouwen is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 4-1 overwinning voor Servië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Žulpa zette Serbia op een 1-0 voorsprong in de 51e minuut van de wedstrijd. Serbia vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Lithuania de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Petravičius.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Serbia vergroot nadat A. Prijović de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 74e minuut wist A. Ljajić namens Serbia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kristo Tohver en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Servië.

LIVE Servië - Litouwen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servië - Litouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Serbia Wissel A. Prijović voor M. Gaćinović Serbia
51' Eigen doelpunt Serbia Eigen doelpunt A. Žulpa Serbia 1-0
54' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor E. Girdvainis Lithuania
58' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Mitrović met assist van A. Živković Serbia 2-0
58' Wissel Lithuania Wissel D. Šernas voor D. Kazlauskas Lithuania
64' Doelpunt Lithuania Doelpunt D. Petravičius Lithuania 2-1
69' Wissel Lithuania Wissel D. Matulevičius voor M. Vorobjovas Lithuania
71' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Prijović met assist van A. Živković Serbia 3-1
74' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Ljajić met assist van A. Prijović Serbia 4-1
77' Wissel Serbia Wissel L. Fejsa voor S. Lukić Serbia
82' Wissel Serbia Wissel D. Aleksić voor A. Ljajić Serbia
86' Wissel Lithuania Wissel A. Jankauskas voor A. Žulpa Lithuania
Video hoogtepunten en samenvatting Servië - Litouwen
Opstellingen Servië - Litouwen
De opstellingen van Servië en Litouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Litouwen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Servië - Litouwen

Servië en Litouwen spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Servië en Litouwen in de UEFA Nations League vond plaats op 7 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Servië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Servië favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Litouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Servië 1
Winst Litouwen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Servië op een 1e positie staat, terwijl we Litouwen terugvinden op de 4e plaats.