Nabeschouwing Slovenië - Bulgarije (1-2) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 6 september 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Slovenië het donderdag 6 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Bulgarije (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Slovenië en Bulgarije is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bulgarije. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bulgaria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van B. Kraev. Slovenia kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Zajc, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette B. Kraev zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bulgaria de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Bulgarije een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slovenië - Bulgarije 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Bulgaria Doelpunt B. Kraev met assist van K. Despodov Bulgaria 0-1
14' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor K. Despodov Bulgaria
40' Doelpunt Slovenia Doelpunt M. Zajc met assist van N. Skubic Slovenia 1-1
46' Wissel Bulgaria Wissel A. Lyaskov voor V. Bozhikov Bulgaria
50' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor S. Slavchev Bulgaria
51' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor R. Krhin Slovenia
59' Doelpunt Bulgaria Doelpunt B. Kraev Bulgaria 1-2
62' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor N. Skubic Slovenia
66' Wissel Slovenia Wissel R. Bezjak voor R. Krhin Slovenia
72' Wissel Bulgaria Wissel M. Raynov voor B. Kraev Bulgaria
73' Wissel Slovenia Wissel T. Matavž voor A. Šporar Slovenia
82' Wissel Bulgaria Wissel I. Goranov voor T. Nedelev Bulgaria
83' Wissel Slovenia Wissel A. Derviševič voor K. Kampl Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Bulgarije
Opstellingen Slovenië - Bulgarije
De opstellingen van Slovenië en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bulgarije zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.