Nabeschouwing Tsjechië - Slowakije (1-0) || UEFA Nations League

Maandag 19 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Tsjechië het maandag 19 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slowakije. De wedstrijd wordt gespeeld in Eden Aréna in Praha.

Via de Tsjechië - Slowakije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tsjechië - Slowakije (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Tsjechië en Slowakije is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tsjechië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door P. Schick, waarmee Czech Republic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Tsjechië.

Wedstrijdstatistieken Tsjechië - Slowakije
Goals
1
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
5
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
127
133
Gevaarlijke aanvallen
47
51
Overtredingen
13
14
Buitenspel
2
1
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Tsjechië - Slowakije 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tsjechië - Slowakije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Czech Republic Gele kaart voor D. Pavelka Czech Republic
32' Doelpunt Czech Republic Doelpunt P. Schick met assist van J. Jankto Czech Republic 1-0
45' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor M. Škrtel Slovakia
58' Wissel Slovakia Wissel O. Duda voor J. Greguš Slovakia
58' Wissel Slovakia Wissel R. Mak voor A. Rusnák Slovakia
64' Wissel Czech Republic Wissel T. Gebre Selassie voor M. Vydra Czech Republic
69' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor M. Škriniar Slovakia
76' Wissel Czech Republic Wissel L. Krejčí voor J. Jankto Czech Republic
79' Wissel Slovakia Wissel A. Nemec voor A. Zreľák Slovakia
82' Wissel Czech Republic Wissel M. Dolezal voor P. Schick Czech Republic
89' Gele kaart Czech Republic Gele kaart voor B. Dočkal Czech Republic
Opstellingen Tsjechië - Slowakije
De opstellingen van Tsjechië en Slowakije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tsjechië gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Slowakije zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach
Voorbeschouwing Tsjechië - Slowakije

Tsjechië en Slowakije spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tsjechië en Slowakije elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Tsjechië 0
Winst Slowakije 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tsjechië op een 2e positie staat, terwijl we Slowakije terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tsjechië - Slowakije Opstelling Tsjechië Opstelling Slowakije Live Tsjechië - Slowakije Live Tsjechië - Slowakije kijken Tsjechië - Slowakije kijken Live Tsjechië - Slowakije stream Tsjechië - Slowakije Fox Sports Nabeschouwing Tsjechië - Slowakije Uitslag Tsjechië - Slowakije Statistieken Tsjechië - Slowakije UEFA Nations League 2018 Tsjechië - Slowakije wedden Tsjechië - Slowakije gokken Tsjechië - Slowakije Unibet