Nabeschouwing Turkije - Rusland (1-2) || UEFA Nations League 2018

Vrijdag 7 september 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Turkije het vrijdag 7 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Turkije - Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turkije - Rusland (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Turkije en Rusland is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Cheryshev, waarmee Russia met 0-1 de leiding nam. Turkey kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Aziz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette A. Dzyuba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Russia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Rusland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Turkije - Rusland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turkije - Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Russia Doelpunt D. Cheryshev met assist van D. Kuzyaev Russia 0-1
39' Gele kaart Turkey Gele kaart voor Ş. Özbayraklı Turkey
41' Doelpunt Turkey Doelpunt S. Aziz Turkey 1-1
46' Wissel Turkey Wissel K. Ayhan voor S. Aziz Turkey
49' Doelpunt Russia Doelpunt A. Dzyuba met assist van Y. Gazinskiy Russia 1-2
54' Gele kaart Russia Gele kaart voor F. Kudryashov Russia
56' Wissel Turkey Wissel O. Özyakup voor Y. Yazıcı Turkey
71' Wissel Turkey Wissel Y. Mallı voor M. Topal Turkey
73' Wissel Russia Wissel P. Mogilevets voor D. Kuzyaev Russia
79' Wissel Russia Wissel A. Ionov voor D. Cheryshev Russia
82' Wissel Russia Wissel K. Rausch voor F. Kudryashov Russia
90' Gele kaart Russia Gele kaart voor A. Dzyuba Russia
Video hoogtepunten en samenvatting Turkije - Rusland
Opstellingen Turkije - Rusland
De opstellingen van Turkije en Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Turkije gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rusland zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Coach Mircea Lucescu
Formatie 4-3-2-1
Coach Stanislav Cherchesov
Voorbeschouwing Turkije - Rusland

Turkije en Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Turkije en Rusland elkaar treffen in de UEFA Nations League.