Nabeschouwing Turkije - Zweden (0-1) || UEFA Nations League

Zaterdag 17 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Turkije het zaterdag 17 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zweden. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Turkije - Zweden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turkije - Zweden (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Turkije en Zweden is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zweden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 71 minuten. A. Granqvist maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sweden vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Zweden uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Turkije - Zweden
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
123
116
Gevaarlijke aanvallen
48
43
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
1
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Turkije - Zweden 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turkije - Zweden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Sweden Wissel F. Helander voor V. Lindelöf Sweden
48' Gele kaart Sweden Gele kaart voor A. Ekdal Sweden
59' Gele kaart Sweden Gele kaart voor A. Granqvist Sweden
71' Penalty Sweden Penalty A. Granqvist Sweden 0-1
72' Wissel Turkey Wissel İ. Kahveci voor M. Tekdemir Turkey
81' Wissel Sweden Wissel G. Svensson voor A. Ekdal Sweden
83' Wissel Turkey Wissel O. Özyakup voor Y. Mallı Turkey
87' Wissel Turkey Wissel Ö. Bayram voor H. Kaldırım Turkey
90' Wissel Sweden Wissel I. Thelin voor V. Claesson Sweden
90' Gele kaart Turkey Gele kaart voor H. Çalhanoğlu Turkey
Opstellingen Turkije - Zweden
De opstellingen van Turkije en Zweden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Turkije gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Zweden zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Voorbeschouwing Turkije - Zweden

Turkije en Zweden spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Turkije en Zweden elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Turkije 0
Winst Zweden 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Turkije op een 2e positie staat, terwijl we Zweden terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Turkije - Zweden Opstelling Turkije Opstelling Zweden Live Turkije - Zweden Live Turkije - Zweden kijken Turkije - Zweden kijken Live Turkije - Zweden stream Turkije - Zweden Fox Sports Nabeschouwing Turkije - Zweden Uitslag Turkije - Zweden Statistieken Turkije - Zweden UEFA Nations League 2018 Turkije - Zweden wedden Turkije - Zweden gokken Turkije - Zweden Unibet