Nabeschouwing Wit-Rusland - San Marino (5-0) || UEFA Nations League 2018

Zaterdag 8 september 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Wit-Rusland het zaterdag 8 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen San Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Wit-Rusland - San Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - San Marino (5-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Wit-Rusland en San Marino is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 5-0 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Belarus kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van I. Stasevich. Belarus vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dragun op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Belarus vervolgens op 3-0. Het was A. Saroka die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Ook na de derde treffer nam Belarus geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Dragun. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Belarus. Deze werd gescoord door Y. Kovalev in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sandro Schärer bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Wit-Rusland.

LIVE Wit-Rusland - San Marino 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - San Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Belarus Doelpunt I. Stasevich met assist van D. Laptev Belarus 1-0
10' Gele kaart San Marino Gele kaart voor M. Vitaioli San Marino
22' Gele kaart San Marino Gele kaart voor D. Simoncini San Marino
23' Gele kaart Belarus Gele kaart voor S. Politsevich Belarus
26' Doelpunt Belarus Doelpunt S. Dragun met assist van P. Nekhajchik Belarus 2-0
40' Gele kaart San Marino Gele kaart voor L. Lunadei San Marino
52' Gele kaart Belarus Gele kaart voor D. Laptev Belarus
56' Wissel Belarus Wissel A. Saroka voor D. Laptev Belarus
62' Wissel San Marino Wissel F. Tomassini voor M. Vitaioli San Marino
63' Wissel San Marino Wissel A. Hirsch voor A. Gasperoni San Marino
67' Wissel Belarus Wissel S. Balanovich voor P. Nekhajchik Belarus
67' Penalty Belarus Penalty A. Saroka Belarus 3-0
71' Gele kaart San Marino Gele kaart voor A. Hirsch San Marino
75' Wissel Belarus Wissel Y. Kovalev voor I. Stasevich Belarus
81' Wissel San Marino Wissel D. Rinaldi voor D. Cesarini San Marino
87' Doelpunt Belarus Doelpunt S. Dragun met assist van M. Volodjko Belarus 4-0
91' Doelpunt Belarus Doelpunt Y. Kovalev met assist van S. Dragun Belarus 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - San Marino
Opstellingen Wit-Rusland - San Marino
De opstellingen van Wit-Rusland en San Marino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en San Marino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Wit-Rusland - San Marino

Wit-Rusland en San Marino spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Wit-Rusland en San Marino elkaar treffen in de UEFA Nations League.