Nabeschouwing Albanië - Kazachstan (3-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Albanië het zondag 15 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albanië - Kazachstan (3-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Albanië en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Cikalleshi, waarmee Albania met 1-0 de leiding nam. Albania vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ismajli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut wist Kazakhstan de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Abiken.

R. Manaj zette Albania even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Javier Estrada Fernández toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Albanië.

LIVE Albanië - Kazachstan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albanië - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor O. Kerymzhanov Kazakhstan
16' Doelpunt Albania Doelpunt S. Cikalleshi met assist van L. Memushaj Albania 1-0
23' Doelpunt Albania Doelpunt A. Ismajli Albania 2-0
25' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt A. Abiken met assist van A. Aymbetov Kazakhstan 2-1
31' Gele kaart Albania Gele kaart voor A. Abrashi Albania
34' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor N. Alip Kazakhstan
46' Wissel Kazakhstan Wissel M. Fedin voor O. Kerymzhanov Kazakhstan
46' Wissel Kazakhstan Wissel A. Tagybergen voor A. Abiken Kazakhstan
53' Wissel Albania Wissel K. Gjasula voor S. Kallaku Albania
62' Penalty Albania Penalty R. Manaj Albania 3-1
62' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Marochkin Kazakhstan
68' Wissel Albania Wissel A. Doka voor M. Uzuni Albania
70' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor G. Suyumbayev Kazakhstan
71' Wissel Kazakhstan Wissel M. Bystrov voor G. Suyumbayev Kazakhstan
71' Wissel Kazakhstan Wissel S. Khizhnichenko voor A. Aymbetov Kazakhstan
86' Wissel Albania Wissel B. Balaj voor R. Manaj Albania
86' Wissel Albania Wissel T. Seferi voor S. Cikalleshi Albania
87' Wissel Albania Wissel L. Selahi voor L. Memushaj Albania
87' Wissel Kazakhstan Wissel A. Darabayev voor I. Kuat Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - Kazachstan
Opstellingen Albanië - Kazachstan
De opstellingen van Albanië en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Albanië gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Edoardo Reja
Formatie 3-1-4-2
Coach Michal Bílek
Voorbeschouwing Albanië - Kazachstan

Albanië en Kazachstan spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Albanië en Kazachstan in de UEFA Nations League vond plaats op 11 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Albanië 0
Winst Kazachstan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Albanië op een 2e positie staat, terwijl we Kazachstan terugvinden op de 4e plaats.