Nabeschouwing Duitsland - Spanje (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 3 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Duitsland het donderdag 3 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spanje. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Duitsland - Spanje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Duitsland - Spanje (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Duitsland en Spanje geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door T. Werner, waarmee Germany met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Spain het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk J. Gaya die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Duitsland - Spanje 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Duitsland - Spanje teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Spain Wissel A. Fati voor J. Navas Spain
51' Doelpunt Germany Doelpunt T. Werner met assist van R. Gosens Germany 1-0
57' Wissel Spain Wissel M. Merino voor S. Busquets Spain
63' Wissel Germany Wissel M. Ginter voor L. Sane Germany
74' Wissel Germany Wissel S. Serdar voor I. Gundogan Germany
80' Wissel Spain Wissel Oscar voor F. Ruiz Spain
91' Wissel Germany Wissel R. Koch voor T. Werner Germany
96' Doelpunt Spain Doelpunt J. Gaya met assist van Rodrigo Spain 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Duitsland - Spanje
Opstellingen Duitsland - Spanje
De opstellingen van Duitsland en Spanje zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Duitsland gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Spanje zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.