Nabeschouwing Griekenland - Kosovo (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 14 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Griekenland het woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kosovo. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de Griekenland - Kosovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Griekenland - Kosovo (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Griekenland en Kosovo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 19e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Bakasetas van Greece via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Het was Griekenland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Griekenland, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Roei Reinshreiber niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Griekenland - Kosovo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Griekenland - Kosovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor H. Shala Kosovo
19' Penalty gemist Greece Penalty gemist A. Bakasetas Greece
34' Wissel Kosovo Wissel A. Rashkaj voor F. Loshaj Kosovo
41' Gele kaart Greece Gele kaart voor D. Kourbelis Greece
61' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kosovo
63' Wissel Greece Wissel T. Fountas voor P. Mantalos Greece
63' Wissel Greece Wissel A. Bouchalakis voor Zeca Greece
64' Wissel Kosovo Wissel F. Hasani voor B. Celina Kosovo
74' Wissel Greece Wissel K. Fortounis voor A. Bakasetas Greece
74' Wissel Greece Wissel D. Pelkas voor D. Limnios Greece
86' Wissel Kosovo Wissel E. Rashani voor B. Kololli Kosovo
85' Wissel Greece Wissel V. Lampropoulos voor P. Chatzidiakos Greece
96' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor F. Hasani Kosovo
96' Gele kaart Greece Gele kaart voor A. Bouchalakis Greece
Video hoogtepunten en samenvatting Griekenland - Kosovo
Opstellingen Griekenland - Kosovo
De opstellingen van Griekenland en Kosovo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Griekenland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kosovo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Griekenland - Kosovo

Griekenland en Kosovo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Griekenland en Kosovo in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Griekenland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Griekenland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kosovo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Griekenland 1
Winst Kosovo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Griekenland op een 1e positie staat, terwijl we Kosovo terugvinden op de 3e plaats.