Nabeschouwing Ierland - Bulgarije (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Ierland het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Bulgarije (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Ierland en Bulgarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ierland en Bulgarije gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Bulgarije kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lawrence Visser niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ierland - Bulgarije 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor K. Long Republic of Ireland
21' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor R. Manning Republic of Ireland
29' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor Cicinho Bulgaria
45' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor G. Ivanov Bulgaria
60' Wissel Bulgaria Wissel B. Karageren voor G. Ivanov Bulgaria
61' Wissel Bulgaria Wissel A. Vasilev voor Cicinho Bulgaria
61' Wissel Bulgaria Wissel S. Kovachev voor S. Delev Bulgaria
67' Wissel Republic of Ireland Wissel J. Cullen voor D. Horgan Republic of Ireland
78' Wissel Republic of Ireland Wissel J. Byrne voor R. Brady Republic of Ireland
81' Wissel Bulgaria Wissel D. Aleksandrov voor D. Iliev Bulgaria
85' Wissel Republic of Ireland Wissel T. Parrott voor R. Curtis Republic of Ireland
86' Wissel Republic of Ireland Wissel S. Maguire voor J. Collins Republic of Ireland
86' Wissel Republic of Ireland Wissel C. Christie voor R. Manning Republic of Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Bulgarije
Opstellingen Ierland - Bulgarije
De opstellingen van Ierland en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ierland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bulgarije zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.