Nabeschouwing Kosovo - Griekenland (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 6 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Kosovo het zondag 6 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Kosovo - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kosovo - Griekenland (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Kosovo en Griekenland is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kralovec geëindigd in een 1-2 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Greece kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Limnios. Greece vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Siovas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Kosovo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Berisha. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Kosovo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kralovec, waardoor Griekenland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kosovo - Griekenland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kosovo - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Greece Doelpunt D. Limnios Greece 0-1
40' Wissel Greece Wissel D. Siovas voor K. Stafylidis Greece
46' Gele kaart Greece Gele kaart voor E. Koulouris Greece
47' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor V. Berisha Kosovo
51' Doelpunt Greece Doelpunt D. Siovas met assist van D. Giannoulis Greece 0-2
54' Wissel Kosovo Wissel B. Berisha voor A. Zeneli Kosovo
55' Wissel Kosovo Wissel F. Hasani voor B. Halimi Kosovo
58' Wissel Kosovo Wissel A. Rashkaj voor M. Vojvoda Kosovo
61' Wissel Greece Wissel G. Masouras voor K. Fortounis Greece
82' Doelpunt Kosovo Doelpunt V. Berisha Kosovo 1-2
83' Wissel Greece Wissel P. Mantalos voor E. Koulouris Greece
84' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor A. Nuhiu Kosovo
88' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor B. Berisha Kosovo
89' Gele kaart Greece Gele kaart voor D. Kourbelis Greece
Video hoogtepunten en samenvatting Kosovo - Griekenland
Opstellingen Kosovo - Griekenland
De opstellingen van Kosovo en Griekenland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kosovo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Griekenland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.