Nabeschouwing Oostenrijk - Noord-Ierland (2-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Oostenrijk het zondag 15 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Oostenrijk - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oostenrijk - Noord-Ierland (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Oostenrijk en Noord-Ierland is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Oostenrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door J. Magennis, waarmee Northern Ireland met 0-1 de leiding nam. Austria kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Schaub, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette A. Grbic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Austria de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Oostenrijk een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Oostenrijk - Noord-Ierland
Goals
2
1
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
144
82
Gevaarlijke aanvallen
52
25
Passes
666
271
Overtredingen
15
9
Buitenspel
4
1
Corners
11
1
Wissels
4
5
LIVE Oostenrijk - Noord-Ierland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oostenrijk - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Austria Gele kaart voor A. Dragovic Austria
25' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor L. Boyce Northern Ireland
36' Wissel Northern Ireland Wissel J. Lewis voor S. Ferguson Northern Ireland
46' Wissel Austria Wissel R. Ranftl voor A. Dragovic Austria
62' Wissel Northern Ireland Wissel J. Magennis voor C. Washington Northern Ireland
63' Wissel Northern Ireland Wissel G. Whyte voor L. Boyce Northern Ireland
63' Wissel Austria Wissel M. Arnautovic voor M. Gregoritsch Austria
75' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt J. Magennis met assist van P. McNair Northern Ireland 0-1
78' Wissel Austria Wissel L. Schaub voor J. Baumgartlinger Austria
78' Wissel Austria Wissel A. Grbic voor A. Ulmer Austria
81' Doelpunt Austria Doelpunt L. Schaub met assist van A. Grbic Austria 1-1
83' Wissel Northern Ireland Wissel C. Cathcart voor D. Ballard Northern Ireland
84' Wissel Northern Ireland Wissel S. Davis voor A. McCann Northern Ireland
87' Doelpunt Austria Doelpunt A. Grbic met assist van M. Arnautovic Austria 2-1
94' Gele kaart Austria Gele kaart voor M. Sabitzer Austria
Video hoogtepunten en samenvatting Oostenrijk - Noord-Ierland
Opstellingen Oostenrijk - Noord-Ierland
De opstellingen van Oostenrijk en Noord-Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oostenrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Noord-Ierland zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ian Baraclough
Basiselftal Noord-Ierland
# Speler Pos.
1 Michael McGovern K
2 Conor McLaughlin V
22 Daniel Ballard V
4 Tom Flanagan V
11 Shane Ferguson M
19 Michael Smith M
17 Paddy McNair M
13 Alistair McCann M
14 Stuart Dallas M
9 Liam Boyce A
16 Conor Washington A
Voorbeschouwing Oostenrijk - Noord-Ierland

Oostenrijk en Noord-Ierland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oostenrijk en Noord-Ierland in de UEFA Nations League vond plaats op 11 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oostenrijk. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Oostenrijk favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Noord-Ierland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Oostenrijk 3
Winst Noord-Ierland 0
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oostenrijk op een 2e positie staat, terwijl we Noord-Ierland terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Oostenrijk - Noord-Ierland Opstelling Oostenrijk Opstelling Noord-Ierland Live Oostenrijk - Noord-Ierland Live Oostenrijk - Noord-Ierland kijken Oostenrijk - Noord-Ierland kijken Live Oostenrijk - Noord-Ierland stream Oostenrijk - Noord-Ierland Fox Sports Nabeschouwing Oostenrijk - Noord-Ierland Uitslag Oostenrijk - Noord-Ierland Statistieken Oostenrijk - Noord-Ierland UEFA Nations League 2020/2021 Oostenrijk - Noord-Ierland wedden Oostenrijk - Noord-Ierland gokken Oostenrijk - Noord-Ierland Unibet