Nabeschouwing Romania - Noord-Ierland (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Vrijdag 4 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Romania het vrijdag 4 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Romania - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Romania - Noord-Ierland (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Romania en Noord-Ierland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door G. Puscas, waarmee Romania met 1-0 de leiding nam. In de 39e minuut kreeg J. Magennis van Northern Ireland voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Northern Ireland de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte G. Whyte namens Northern Ireland in de 86e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Romania - Noord-Ierland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Romania - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor J. Magennis Northern Ireland
25' Doelpunt Romania Doelpunt G. Puscas met assist van V. Chiriches Romania 1-0
33' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor C. Evans Northern Ireland
39' Tweede gele kaart Northern Ireland Tweede gele kaart voor J. Magennis Northern Ireland
42' Gele kaart Romania Gele kaart voor I. Hagi Romania
55' Wissel Romania Wissel A. Cretu voor I. Hagi Romania
65' Wissel Northern Ireland Wissel G. Whyte voor C. Washington Northern Ireland
73' Wissel Romania Wissel D. Nistor voor A. Cicaldau Romania
76' Wissel Northern Ireland Wissel K. Lafferty voor C. Evans Northern Ireland
78' Gele kaart Romania Gele kaart voor D. Nistor Romania
86' Wissel Romania Wissel I. Nedelcearu voor S. Hanca Romania
86' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt G. Whyte met assist van K. Lafferty Northern Ireland 1-1
91' Wissel Northern Ireland Wissel M. Smith voor D. Ballard Northern Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Romania - Noord-Ierland
Opstellingen Romania - Noord-Ierland
De opstellingen van Romania en Noord-Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Romania gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Noord-Ierland zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.