Nabeschouwing Rusland - Hongarije (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 14 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Rusland het woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de Rusland - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rusland - Hongarije (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Rusland en Hongarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rusland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Oliver niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rusland - Hongarije 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rusland - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Hungary Gele kaart voor E. Botka Hungary
35' Gele kaart Russia Gele kaart voor M. Ozdoev Russia
46' Wissel Hungary Wissel A. Nagy voor D. Gazdag Hungary
46' Wissel Hungary Wissel A. Fiola voor F. Holender Hungary
55' Wissel Russia Wissel A. Mostovoy voor D. Kuzyayev Russia
55' Wissel Russia Wissel Z. Bakaev voor A. Miranchuk Russia
61' Wissel Hungary Wissel K. Varga voor N. Nikolics Hungary
63' Gele kaart Russia Gele kaart voor F. Kudryashov Russia
67' Wissel Russia Wissel Y. Gazinskiy voor A. Ionov Russia
67' Wissel Russia Wissel V. Karavaev voor Y. Zhirkov Russia
71' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Fiola Hungary
77' Wissel Hungary Wissel A. Schafer voor Z. Kalmar Hungary
81' Wissel Russia Wissel A. Sobolev voor M. Ozdoev Russia
83' Wissel Hungary Wissel N. Konyves voor A. Szalai Hungary
87' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Szalai Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Rusland - Hongarije
Opstellingen Rusland - Hongarije
De opstellingen van Rusland en Hongarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rusland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hongarije zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rusland - Hongarije

Rusland en Hongarije spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rusland en Hongarije in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rusland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rusland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hongarije slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rusland 1
Winst Hongarije 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rusland op een 1e positie staat, terwijl we Hongarije terugvinden op de 2e plaats.