Nabeschouwing Rusland - Servië (3-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 3 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Rusland het donderdag 3 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de Rusland - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rusland - Servië (3-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Rusland en Servië is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. A. Dzyuba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Russia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Russia vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Karavaev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Serbia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Mitrovic.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Russia vergroot nadat A. Dzyuba de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rusland.

LIVE Rusland - Servië 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rusland - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Serbia Gele kaart voor S. Pavlovic Serbia
48' Penalty Russia Penalty A. Dzyuba Russia 1-0
58' Gele kaart Serbia Gele kaart voor N. Maksimovic Serbia
64' Wissel Serbia Wissel A. Kolarov voor S. Pavlovic Serbia
65' Wissel Serbia Wissel F. Djuricic voor S. Milinkovic-Savic Serbia
68' Wissel Russia Wissel A. Miranchuk voor Z. Bakaev Russia
69' Doelpunt Russia Doelpunt V. Karavaev met assist van R. Zobnin Russia 2-0
77' Wissel Russia Wissel R. Neustadter voor A. Semenov Russia
78' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Mitrovic met assist van D. Lazovic Serbia 2-1
80' Wissel Russia Wissel D. Kuzyayev voor Y. Zhirkov Russia
81' Doelpunt Russia Doelpunt A. Dzyuba Russia 3-1
85' Wissel Serbia Wissel A. Ljajic voor N. Maksimovic Serbia
89' Gele kaart Russia Gele kaart voor S. Cherchesov Russia
Video hoogtepunten en samenvatting Rusland - Servië
Opstellingen Rusland - Servië
De opstellingen van Rusland en Servië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rusland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Servië zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rusland - Servië

Rusland en Servië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Rusland en Servië elkaar treffen in de UEFA Nations League.