Nabeschouwing Slovenië - Moldavië (1-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 6 september 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Slovenië het zondag 6 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Moldavië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Moldavië (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Slovenië en Moldavië is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door D. Bohar, waarmee Slovenia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Slovenië.

LIVE Slovenië - Moldavië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Moldova Gele kaart voor V. Rata Moldova
28' Doelpunt Slovenia Doelpunt D. Bohar met assist van P. Stojanovic Slovenia 1-0
46' Wissel Moldova Wissel A. Epureanu voor M. Caimacov Moldova
47' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor N. Kouter Slovenia
57' Wissel Slovenia Wissel S. Zivec voor M. Zajc Slovenia
60' Wissel Moldova Wissel N. Milinceanu voor V. Damascan Moldova
68' Wissel Slovenia Wissel A. Vetrih voor H. Vuckic Slovenia
69' Wissel Moldova Wissel A. Suvorov voor V. Rata Moldova
73' Gele kaart Moldova Gele kaart voor A. Ionita Moldova
85' Wissel Slovenia Wissel B. Kramer voor A. Sporar Slovenia
88' Gele kaart Moldova Gele kaart voor V. Posmac Moldova
94' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor P. Stojanovic Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Moldavië
Opstellingen Slovenië - Moldavië
De opstellingen van Slovenië en Moldavië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moldavië zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.