Nabeschouwing Spanje - Frankrijk (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 10 oktober 2021 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Spanje het zondag 10 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Spanje - Frankrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spanje - Frankrijk (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Spanje en Frankrijk is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-2 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Oyarzabal, waarmee Spain met 1-0 de leiding nam. France kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Benzema, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette K. Mbappe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee France de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Frankrijk een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Spanje - Frankrijk
Goals
1
2
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
143
85
Gevaarlijke aanvallen
61
25
Passes
626
353
Overtredingen
12
13
Buitenspel
0
2
Corners
7
5
Wissels
4
3
LIVE Spanje - Frankrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spanje - Frankrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Wissel France Wissel D. Upamecano voor R. Varane France
46' Gele kaart France Gele kaart voor P. Pogba France
55' Gele kaart France Gele kaart voor J. Kounde France
61' Wissel Spain Wissel Y. Pino voor P. Sarabia Spain
64' Doelpunt Spain Doelpunt M. Oyarzabal met assist van S. Busquets Spain 1-0
66' Doelpunt France Doelpunt K. Benzema met assist van K. Mbappe France 1-1
75' Wissel Spain Wissel Koke voor Gavi Spain
79' Wissel France Wissel L. Dubois voor B. Pavard France
80' Doelpunt France Doelpunt K. Mbappe met assist van T. Hernandez France 1-2
84' Wissel Spain Wissel M. Merino voor F. Torres Spain
84' Wissel Spain Wissel P. Fornals voor Rodri Spain
86' Gele kaart Spain Gele kaart voor A. Laporte Spain
90' Gele kaart France Gele kaart voor K. Mbappe France
92' Wissel France Wissel J. Veretout voor A. Griezmann France
Video hoogtepunten en samenvatting Spanje - Frankrijk
Opstellingen Spanje - Frankrijk
De opstellingen van Spanje en Frankrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spanje gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Frankrijk zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Spanje - Frankrijk

Spanje en Frankrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spanje en Frankrijk elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Spanje 0
Winst Frankrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spanje - Frankrijk Opstelling Spanje Opstelling Frankrijk Live Spanje - Frankrijk Live Spanje - Frankrijk kijken Spanje - Frankrijk kijken Live Spanje - Frankrijk stream Spanje - Frankrijk Fox Sports Nabeschouwing Spanje - Frankrijk Uitslag Spanje - Frankrijk Statistieken Spanje - Frankrijk UEFA Nations League 2020/2021 Spanje - Frankrijk wedden Spanje - Frankrijk gokken Spanje - Frankrijk Unibet