Nabeschouwing Ukraïne - Duitsland (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Ukraïne het zaterdag 10 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Ukraïne - Duitsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ukraïne - Duitsland (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Ukraïne en Duitsland is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 1-2 overwinning voor Duitsland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Ginter, waarmee Germany met 0-1 de leiding nam. Germany vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Goretzka op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Ukraine vervolgens op 1-2. Het was R. Malinovsky die vanaf 11 meter wist te scoren in de 77e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Duitsland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ukraïne - Duitsland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ukraïne - Duitsland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Germany Doelpunt M. Ginter met assist van A. Rudiger Germany 0-1
41' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor R. Malinovsky Ukraine
49' Doelpunt Germany Doelpunt L. Goretzka Germany 0-2
53' Gele kaart Germany Gele kaart voor T. Kroos Germany
69' Wissel Ukraine Wissel Marlos voor A. Yarmolenko Ukraine
69' Wissel Ukraine Wissel O. Zubkov voor V. Tsygankov Ukraine
76' Wissel Ukraine Wissel M. Shaparenko voor V. Kovalenko Ukraine
77' Penalty Ukraine Penalty R. Malinovsky Ukraine 1-2
80' Wissel Germany Wissel T. Werner voor J. Draxler Germany
84' Gele kaart Germany Gele kaart voor M. Ginter Germany
84' Wissel Ukraine Wissel E. Makarenko voor S. Sydorchuk Ukraine
90' Wissel Germany Wissel E. Can voor L. Klostermann Germany
93' Wissel Germany Wissel K. Havertz voor S. Gnabry Germany
Video hoogtepunten en samenvatting Ukraïne - Duitsland
Opstellingen Ukraïne - Duitsland
De opstellingen van Ukraïne en Duitsland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ukraïne gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Duitsland zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.