Nabeschouwing Albanië - Israël (1-2) || UEFA Nations League 2022/2023

Vrijdag 10 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Albanië het vrijdag 10 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albanië - Israël (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Albanië en Israël is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 1-2 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. A. Broja maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Albania vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Israel kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Solomon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette M. Solomon zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Israel de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Israël een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Albanië - Israël 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albanië - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Albania Gele kaart voor A. Abrashi Albania
17' Gele kaart Israel Gele kaart voor E. Karzev Israel
47' Gele kaart Israel Gele kaart voor M. Jaber Israel
47' Penalty Albania Penalty A. Broja Albania 1-0
46' Wissel Israel Wissel R. Safuri voor E. Karzev Israel
57' Doelpunt Israel Doelpunt M. Solomon met assist van D. Leidner Israel 1-1
58' Wissel Albania Wissel Y. Ramadani voor K. Asllani Albania
64' Wissel Israel Wissel S. Menahem voor D. Leidner Israel
68' Wissel Albania Wissel K. Gjasula voor N. Bajrami Albania
73' Doelpunt Israel Doelpunt M. Solomon met assist van L. Abada Israel 1-2
80' Gele kaart Israel Gele kaart voor R. Safuri Israel
81' Wissel Israel Wissel M. Dabbur voor M. Solomon Israel
84' Wissel Albania Wissel B. Balaj voor M. Uzuni Albania
84' Wissel Albania Wissel G. Vrioni voor A. Abrashi Albania
84' Wissel Albania Wissel E. Cekici voor F. Veseli Albania
90' Wissel Israel Wissel D. Glazer voor S. Weissman Israel
93' Gele kaart Israel Gele kaart voor D. Peretz Israel
94' Gele kaart Albania Gele kaart voor E. Cekici Albania
Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - Israël
Opstellingen Albanië - Israël
De opstellingen van Albanië en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Albanië gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Israël zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Edoardo Reja
Coach Alon Hazan
Voorbeschouwing Albanië - Israël

Albanië en Israël spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Albanië en Israël in de UEFA Nations League vond plaats op 14 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Israël. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Albanië als Israël wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Albanië 1
Winst Israël 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Albanië op een 3e positie staat, terwijl we Israël terugvinden op de 2e plaats.