Nabeschouwing Bulgarije - Gibraltar (5-1) || UEFA Nations League

Vrijdag 23 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Bulgarije het vrijdag 23 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Bulgarije - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Gibraltar (5-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Bulgarije en Gibraltar is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 5-1 overwinning voor Bulgarije. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door V. Antov, waarmee Bulgaria met 1-0 de leiding nam. Gibraltar kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Chipolina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette K. Despodov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bulgaria de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Bulgaria vergroot nadat R. Kirilov de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat I. Stefanov namens Bulgaria de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 81e minuut en kwam op naam te staan van Bulgaria speler M. Petkov, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Orel en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Bulgarije.

Wedstrijdstatistieken Bulgarije - Gibraltar
Goals
5
1
Balbezit
79%
21%
Schoten totaal
21
3
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
184
34
Gevaarlijke aanvallen
100
14
Passes
663
179
Overtredingen
7
8
Buitenspel
2
0
Corners
9
3
Wissels
5
5
LIVE Bulgarije - Gibraltar 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Bulgaria Doelpunt V. Antov met assist van F. Krastev Bulgaria 1-0
26' Doelpunt Gibraltar Doelpunt R. Chipolina met assist van E. Britto Gibraltar 1-1
36' Doelpunt Bulgaria Doelpunt K. Despodov met assist van I. Stefanov Bulgaria 2-1
52' Doelpunt Bulgaria Doelpunt R. Kirilov Bulgaria 3-1
55' Doelpunt Bulgaria Doelpunt I. Stefanov Bulgaria 4-1
60' Wissel Bulgaria Wissel Y. Stoyanov voor I. Turitsov Bulgaria
60' Wissel Bulgaria Wissel G. Rusev voor K. Despodov Bulgaria
63' Wissel Gibraltar Wissel E. Jolley voor L. Annesley Gibraltar
63' Wissel Gibraltar Wissel R. Styche voor L. Casciaro Gibraltar
63' Wissel Gibraltar Wissel J. Sergeant voor G. Torrilla Gibraltar
71' Wissel Bulgaria Wissel N. Iliev voor I. Stefanov Bulgaria
71' Wissel Bulgaria Wissel Y. Karabelyov voor I. Gruev Bulgaria
72' Wissel Gibraltar Wissel N. Pozo voor L. Walker Gibraltar
81' Doelpunt Bulgaria Doelpunt M. Petkov met assist van R. Kirilov Bulgaria 5-1
83' Wissel Bulgaria Wissel M. Minchev voor R. Kirilov Bulgaria
83' Wissel Gibraltar Wissel J. Chipolina voor E. Britto Gibraltar
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Gibraltar
Opstellingen Bulgarije - Gibraltar
De opstellingen van Bulgarije en Gibraltar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bulgarije gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gibraltar zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Julio César Ribas Vlahovic
Voorbeschouwing Bulgarije - Gibraltar

Bulgarije en Gibraltar spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Orel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bulgarije en Gibraltar in de UEFA Nations League vond plaats op 9 juni 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Bulgarije 0
Winst Gibraltar 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bulgarije op een 3e positie staat, terwijl we Gibraltar terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bulgarije - Gibraltar Opstelling Bulgarije Opstelling Gibraltar Live Bulgarije - Gibraltar Live Bulgarije - Gibraltar kijken Bulgarije - Gibraltar kijken Live Bulgarije - Gibraltar stream Bulgarije - Gibraltar Fox Sports Nabeschouwing Bulgarije - Gibraltar Uitslag Bulgarije - Gibraltar Statistieken Bulgarije - Gibraltar UEFA Nations League 2022/2023 Bulgarije - Gibraltar wedden Bulgarije - Gibraltar gokken Bulgarije - Gibraltar Unibet